Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lita

Znów potrzebuję Waszej pomocy. Co robić?

Polecane posty

Gość lita

Sprawa wygląda tak, że nie wiem co zrobić w takiej oto sprawie. Moja mama jest z NIM od 7 lat. Na początku mieszkał z nami 3 lata a później kupił dom w tej samej miejscowosci i się razem wyprowadzili. Teraz się zaczyna. Jak do nich chodzę to ON ciągle gada do mnie (no wiecie, niby w żartach), że nieczynne, że już wyczułam jedzenie dlatego przyszłam (bo mieszkają 5 minut ode mnie), że nie ma prezentów dla mnie (to w święta), że nie ma nikogo w domu. Od tylu lat te same żarty, które tak mnie wkurwiają, że postanowiłam, że już tam nie pójdę, bo to niby żarty, ale coś w tym chyba jest skoro to już nie jest śmieszne a ON ciągle to powtarza. Jak się odgryźć ? Co odpowiedzieć ? :o Chujowa sytuacja ...

Gość lita
Wiedziałam, że znów mogę na Was liczyć :(

Gość madav79
oj no nie ładnie się zachowuję, ja bym sobie nie dała tak żartować, spróbuj powiedzieć o tym mamie że Ci się to nie podoba w końcu jesteś jej córką.

Gość lita
Moja mama przy tym jest i nie reaguje :( Traktuje to jak głupi żart, ale mnie to nie śmieszy :(

Przeciez dorosla z Ciebie kobieta. Zwyczajnie powiedz mu otym, ze to wlasnie chujowa sytuacja.

Gość mndwkjrh3i5uy4
powiedz mu : A SPIERDALAJ KURWAAAAA napewno bedzie w szoku i juz nigdy Cie nie ponizy. bo ty nie jestes jakas szmata ktora mozna ponizac. Masz swoja godnosc.

Gość lita
Nie chcę robić przykrośmi mamie. To cudowna kobieta, tylko trochę zagubiona. Chcę mu coś powiedzieć, żeby mu w pięty poszło i przestał tak gadać.

Gość madav79
to spróbuj powiedzieć tylko może delikatniej jak nie chcesz uraźić mamy, chociaż wydaję mi się że powinna stanąć w twojej obronie.

Gość lita
Ale co powiedzieć ? On ciągle powtarza, że chce się ze mną podroczyć... Ale ile można wysłuchiwać tego samego ? Od prawie 5 lat te same teksty. Ostatnio doszło jeszcze, że kiedyś byłam taka szczupła a teraz ze spodni wystają mi boczki :(

Gość madav79
To powiedz że może on to uważa jako żart ale tobie się to nie podoba i jest Ci zwyczajnie przykro że tak mówi, coś w tym stylu w sumie nawet samo wyjdzie w trakcie rozmowy jak już zaczniesz mu coś mówić.

Gość lita
Oj Pomarańczowy, ale się uśmiałam :D Wracając do tematu teksty typu że nie życzę sobie, żeby tak mówił nie działają ... On ciągle z tym głupim wyrazem twarzy wymyśla co chwilę nowe teksty, które dla innych są może i głupim żartem, ale on robi to specjalnie żebym się głupio poczuła. Nie wiem co robić, co poiwiedziec...

Gość MMMMMMMery
Powiedz mu wszystko prosto w twarz przy Twojej mamie... Niech mu będzie głupio a Ty miej głowę dumnie podniesioną do góry i odwróć się na pięcie... Zobaczysz... Będą na kolanach za Tobą łazić...