Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miisiia

kiedy owulacja?

Polecane posty

Gość miisiia

jeżeli miesiączkę mam co 25-26 dni, a trwa ona 4-5 dni to mniej więcej w którym dniu przypada owulacja?

Gość miisiia
okres miałam 19 gr, trwał 4 ni. 25, 26, 27 współżyłam bez zabezpieczenia, tylko przerywany... mogę być spokojna??

Gość miisiia
halo halo?

Gość gug56
http://www.poradopedia.pl/oblicz/ masz tu świetny kalkulator, wpisujesz date ostatniej miesiączki, zaznaczasz ile dni trwa twój cykl. kaluklator zaznaczy ci dni płodne i niepłodne, date owulacji, oraz kiedy najprawdopodobniej przyjdzie do ciebie kolejny okres. :)

Gość madac

Na ten moment również mam dobre odczucia odnośnie Ovu control i testu śliny. Komfortowo, szybko i też bardzo higienicznie, czego nie można powiedzieć o paskach owulacyjnych gdzie trudno o higienę. Poza tym dość przystępna cena jak za tej jakości badanie.

Gość ann
Dnia 25.01.2019 o 13:40, Gość madac napisał:

Na ten moment również mam dobre odczucia odnośnie Ovu control i testu śliny. Komfortowo, szybko i też bardzo higienicznie, czego nie można powiedzieć o paskach owulacyjnych gdzie trudno o higienę. Poza tym dość przystępna cena jak za tej jakości badanie.

Ja tez mogę doradzić Ovu Control. Male poręczne urządzenie ale sam wynik widać elegancko, powiększenie efektu paproci jest odpowiednio duże.