Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żleka

lecimy?

Polecane posty

hej. Mam pytanie dotyczace podrozy astralnych. czy ktos z was probowal? a moze komus sie udalo ? :) [ dla tych co nie wiedza o co chodzi w skrocie: podroz astralna jest to oddzielenie sie "duszy" od ciala. W takim stanie mozna znalezc sie wszedzie.. w kazdym miejscu na ziemi.]

e.. to jest fajna sprawa :D mozna nawet spotkac sie ze zmarlymi.. | osobiscie nie jestem "religijna"..itd

domniemam ze chodzi o oobe :) ja probowalam i niestety mi sie nie udalo :( slyszalam jednak ze wielu osobom to wychodzi :D

Gość ja bym nieradzil bo znane
sa przypadki ze po takim locie clowiek juz nie wraca...

niektorym udaje sie za pierwszym razem niektorzy musza cwiczyc latami. podobno najlepiej podczas snu ok godz 3-4.. kiedy jest sie bardzo sennym. ulozyc sie luzno.. wyregulowac oddesz.. wyobrazic sobie jakas niewidzialna line ( potrzeba, bez niej mozna nie wrocic do ciala) i wyobrazac sobie, bardzo chciec zlapac za ta line..

Gość joooooo
ja jak se golne to wtedy tak se latam...

moze ktos ma jakis sprawdzony sposob ? mi nie bardzo to wychodzi.. ale bardzo bym chciala cos takiego przezyc ( nawet po nacpaniu sie lekami nic nie wyszlo) xD

"Wszyscy odbywamy podróże astralne w snach, chociaż większość z nas nie zdaje sobie z tego sprawy. Sny o lataniu są powszechne wśród ludzi wszystkich kultur i czasów. W niektórych prymitywnych kulturach panuje przekonanie, że ponieważ dusza podczas snu Wędruje, nie należy nigdy przemieszczać ciała śpiącej osoby. Inni wierzą, że ciało astralne unosi się podczas snu nad ciałem fizycznym l że dosłownie wypadamy z naszych ciał w chwili, gdy zasypiamy. Nagle szarpnięcie lub uczucie spadania, którego często doznajemy tuż przed zaśnięciem, pojawia się wtedy, gdy duch zaczyna opuszczać ciało, ale zostaje nagle szarpnięty do tylu z powodu nie rozwiązanych napięć i problemów. "

nie to nie przypomina hipnozy. spotykasz zmarlych przemieszczajac sie do wybranego miejsca.. spotykasz rowniez inne dusze ktore rowniez odbywaja podroz astralna. oczywiscie jesli zmarl ci ktos bliski i chcesz sie z nim spotkac to tez mozesz.

to jest zaje*iste.. np. nudzi ci sie, wiec lecisz zobaczyc co ktos z twoich znajomych robi.. albo lecisz cos "pozwiedzac"

ja zwiedziłam tylko swój pokój :O i więcej mi się nie udałooooo 😭

e.. to i tak duzo... troche prob i bedzie lepiej. | a jak wywolywalas podroz ?

położyłam się na łózku tak jak przed spaniem i po prostu nie myślałam o niczym, wyciszyłam się i nagle szok, a potem jak się z tego przebudziłam to byłam tak zlana potem ze strachu, że szok :D Czyli to mi się nie przydarzyło pierwszy raz w takim razie, bo często widzę jak chodzę po domu nikogo nie ma i nagle jest mój zmarły dziadek i normalnie z nim gadam, a jak się budzę z tego stanu to jest coś takiego, że np. mija od "zaśnięcia" 5 minut.... dziwne :classic_cool:

nie wiem jak u Ciebie, ale mi pomaga wyciszenie się, nie myślenie o niczym :) poczytaj na różnych stronach o tym:)

był tu kiedyś taki temat na ten temat, ale nie wiem czy nie został skasowany:)