Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ev88

Sąsiad i jego ciągłe pretensje !!!!!!

Polecane posty

Witam, piszę pewnie dość odmiennej sprawie bo z tego co widzę to każdy skarży się na swoich sąsiadów że to oni im przeszkadzają. Moja sytuacja jest zupełnie odwrotna, to podobno ja i moje dwie lokatorki ciągle hałasujemy, spraszamy ludzi i gdzieś wychodzimy po nocy ! Mamy dość sąsiadów z dołu... poskarżyli się właścicielowi, że gorszych sąsiadek nie można mieć ! Ale co my takiego robimy ? Nie wiem... Dwa razy było głośniej (od października tam mieszkamy) bo zrobiłyśmy urodziny- z tym że sąsiedzi byli poinformowani, wychodzimy już specjalnie do miasta jak chcemy sie spotkać żeby nie było pretensji to siąsiadka mówi że my wychodzimy i wracamy w nocy (ale co ich to obchodzi skoro mamy po 21-22 lata ). Teraz na naszym piętrze została zamontowana kamera...czy takie coś jest w ogóle legalne ? I obawiamy sie że to z naszej winy... Sąsiad ostatnio powiedział jak wychodziłyśmy, że jak wrócimy i go obudzimy to możemy szukać nowego mieszkania !!!!! Niedługo oddychać we własnych czterech ścianach nie będzie można !

Gość fdgfhgfh
dziwko, przestań sprowadzać sobie gachów na bzykanko!!!!

Gość aaahttt
to sie ciesz ze jest kamera bo wlasciciel moze latwo sprawdzic ze oskarzenia sasiadow sa bezpodstawne

my tez mielismy takie stare,samotne wariatki,co mowily,ze may obcasow nie nosic,bo im przeszkadza,a my mieszkalysmy na parterze!i wody w kiblu noca nie spuszczac bo przeszkadza!