Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest dobry czas na śmierć

EKWIPUNEK, CO WZIĄŚĆ ZE SOBĄ?

Polecane posty

A więc postanowione! Wyruszam jak z początkiem wiosny! 5 sztuk bielizny, 5 par skarpet, 4 podkoszulki, bluza, spodnie, krótkie spodenki na lato, lekkie buty sportowe, porządne ciepłe buty na zimę, kurtka od deszczu, kurtka na zimę, czapka, rękawice, nóż, metalowy kubek, łyżka, metalowa miska, śpiwór, karimata, namiot, sperka, jakiś baniak na wodę, latarka, zapalniczka, karton papierosów, żelazny zapas tamponów, chleb i 2 konserwy (żelazny zapas żywności), jakaś prosta apteczka Weźcie no pomyślcie co mi może być jeszcze potrzebne gdy zostanę bezdomną włóczęgą? Nie mam namiotu i śpiwora, saperki i karimaty, mam 800 zł, zakładając że 100 bym sobie chciała odłożyć na czarną godzinę, to czy za 700 zł wyrobię się żeby kupić jakieś przyzwoite rzeczy? Kierunek podróży. Waham się między zachodem a południem. Na zachodzie będzie lepiej z robotą, bo pewnie u jakiegoś bauera w Reichu, czy we Francji zawsze się jakąś robotę w polu znajdzie żeby parę groszy zarobić, ale korci mnie Rumunia. Gdzie lepiej iść? Na zachód czy do Rumunii? Co o tym wszystkim sądzicie?

Gość bABuszka piwniczna
słownik ortograficzny.... wziąć!!!

12:59 [zgłoś do usunięcia] bABuszka piwniczna słownik ortograficzny.... wziąć!!! Bardzo zabawne, możesz mi powiedzieć po co?

12:59 [zgłoś do usunięcia] bABuszka piwniczna słownik ortograficzny.... wziąć!!! Jak się nie ma własnego zdania i nic do powiedzenia to najlepiej wytknąć jakiś pojedynczy błąd ortograficzny który się wkradł.

Gość żelazny zapas tamponów
hahahahaha tekst miesiąca!

Gość Karinaaaaaaaaaaa
Rumunia to chyba odpada:) ale ja Grecję polecam:)tam można włóczęgować ile się da:)Kurcze gdybym młodsza była sama bym się wybrała:)

13:36 [zgłoś do usunięcia] Karinaaaaaaaaaaa Rumunia to chyba odpada ale ja Grecję polecam tam można włóczęgować ile się da Kurcze gdybym młodsza była sama bym się wybrała A dlaczego Rumunia odpada, możesz coś więcej o tym powiedzieć? Korcą mnie Rumuńskie Karpaty żeby się parę miesięcy tam powłóczyć.

Gość Czy ja mogę iść w tobą

13:42 [zgłoś do usunięcia] Czy ja mogę iść w tobą NIE! Mam dosyć ludzi i cholerną mizantropię!

Gość jeszcze ci się nie odwidziało
z tą bezdomną włóczęgą?

Gość Czy ja mogę iść w tobą
ale ja nie bede ci przeszkadzał tak jak by mnie nie było, a zawsze pomoc może ci sie przydac