Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frrida

jakie znacie dobre metody na kaca?

Polecane posty

Gość frrida

a raczej chodzi mi o to, żeby go nie mieć tzn. jakaś profilaktyka przed imprezą. Są jakies tabletki, które sie łyka przed i nie ma kaca?? :)

Gość
Nie chlej to nie będzie kaca

Gość frrida
nie mam zamiaru chlać, ale ja juz po dwóch drinkach mam kaca.

Gość caly tydzienn
2 kace pomaga mojemu facetowi

Praca...To banalne, ale prawda. ja tez mam czesto kaca...wystarcza dwa piwa...Ale pale i po paleniu jest wiekszy kac. jak rano wstane i nic nie robie to caly dzien umieram i z lozka sie nie zwlekam, ale jak mam cos robic to z trudem ale biore sie za robote i nawet nie mysle ze mam kaca. ja zazwyczaj jak wstane w sobote po piatkowej imprezie to sie za sprzatanie biore...Kawa, kodipar i odkurzacz . To moja najlepsza metoda

Gość a mi sie wydaje
zjeść coś tłustego , unikać kolorowych drinków, najlepiej pić czysta i zagryzać cytryną lub pomarańczą. Od kiedy tak robie kacor mnie nie meczy.

A wogole tak jak wiem ze nastepnego dnia mam cos zalatwiac isc do pracy czy do szkoly to gdy pije staram sie jak najwiecej pic napojow. Jeden kieliszek wodki przepijam cala szklanka wody czy soku. Organizm sie podczas spozywania alkoholu odwadnia i trzeba jaknajwiecej pic, ale nie rano na kacu bo to juz nic nie da tylko podczas picia.I staram sie jaknajwiecej przewietrzac, ale to ze wzgledu ze pale.Wychodzis na dwor czy na balkon

Gość frrida
Anioł ciemności - no ok, praca. Ale ja w Nowy Rok to raczej z odkurzaczem nie będe latała :D

Gość są 2 sposoby
Opracowane naukowo 1.Nie pić. 2.Nie przestawać pić. Trzeciego sposobu nie ma.

Gość wiolita
płukaj usta sperma

Duuużo witaminy C i duuuuużo płynów. Jeśli istnieje możliwość jedzenia surówki z kiszonej kapusty w trakcie, to jak najbardziej należy jeść. Działa

No dobra w Nowy Rok nie ma pracy... Wogole ja mam jedna dobra metode. Ale to tylko na mnie dziala.Uwielbiam jezdzic samochodem... Niestety moj facet uwaza ze baba za kierownica to tragedia i jezdze sporadycznie. jak sa jakies imprezy to zawsze potrzebny jest kierowca, wiec kosztem picia zgadzam sie robic za szofera...Nie ma kace a za to mam frajde ze sobie pojezdze...hahaha