Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zyry

problem z dziewczyną chyba mnie okłamuje albo zdradza

Polecane posty

Gość zyry

Cześć ! mam problem o tuż mam przeczucie dziwne że moja dziewczyna coś ukrywa przede mną albo nawet gorzej. Sama mówi mi że nigdy by mnie nie zdradziła i nigdy tego nie zrobiła oraz nie ma zamiaru ale mimo to mam przeczucie że nie mówi mi prawdy ... chciałbym żeby było rzeczywiście tak jak mówi ale przeczytałem gdzieś że dziewczyna wtedy np mówi słowa typu wcześniej byłeś inny częściej mówi jakieś wady i że to oznaka zdrady jest. Nie podoba mi się czasem jak rozmawia z jakimś kolesiem jak się na niego patrzy i jak się zachowuje np siedzieliśmy z jej kolegą którego zna długo ale ten ją podrywa i to widać jak się przesunął siedząc przy stoliku to ona też się przesuneła tak żeby siedzieć na przeciwko niego ona mi tłumaczy że jak by chciała coś z kimś to by ze mną zerwała i jak by chciała zdradzić to też byśmy już ze sobą nie byli no ale wtedy mi się nasuwają do głowy przypadki kiedy kobieta zdradza faceta ale wcale z nim nie zrywa z tego powodu i mam wrażenie że się dziwnie zachowuje a kiedy jej zwrócę uwagę to się denerwuje.. nie wiem może jestem przewrażliwiony ale ostatnio się dużo zastanawiam czy mnie nie okłamuje bo niby rzeczywiście po co ? ale to mi nie daje spokoju i nie wiem co robić chcę z nią o tym porozmawiać na spokojnie i poważnie ale ona pewnie jak zwykle da odpowiedź szybką typu że nie i że by ze mną nie była jak by tak było chyba nie chce o tym rozmawiać ze mną o takich rzeczach i nie wiem jak z nią o tym porozmawiać bo możliwe że i tak by mi prawdy nie powiedziała a mi na niej bardzo zależy lecz ona dziwnie się zachowuje. :( :( i co mam zrobić ????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować