Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhbvcghyu

Nienawidzę meża,zdradza mnie,żyje od 10 lat z kochanką i jest tak

Polecane posty

Gość jhbvcghyu

bezczelny że nawet z domu wywozi jedzenie zapasy zimowe, nie pozwalam mu na to absolutnie ale on ma mnie w du..postanowiliśmy wziąc rozwód, ale zawsze z jego strony jest jakiś powód i zawsze zwleka przekłada terminy, ręce i opadają, mam go już dosyc.Moja rodzina oczywiście trzyma jego stronę, nie wiedząc o jego zyciu jestem załamana

Gość jodalina
kobieto, złóż pozew rozwodowy bez jego zgody, jeśli naprawdę tego chcesz. nie czekaj na jego decyzję. weź dobrego adwokata,, żebyś nie traciła nerwów na tego gada i załatw to sama, miej ten honor. coś mi się jednak zdaje, że sama boisz się kiwnąć palcem w tej sprawie :P

Gość ja powiem tak.....
ja się dziwię że nadal jesteś z kimś kto od 10 lat Cie zdradza złóż pozew o rozwód i uwolnij się od tego pasożyta

Gość jhbvcghyu
rzeczywiście może nie jestem zbyt stanowcza , to sie zgadza..stąd takie przeciąganie liny

Gość jhbvcghyu
"rozwódka' to chyba mnie najbardziej przeraża......

Gość pominacyjny brdęt
dlaczego z nim sypiasz/

Gość rozwódka cię przeraża
ale świetnie pasujące do ciebie słowo " idiotka" już nie? Przez 10 lat rodzina się nie dowiedziała? Fajna przysługa dla zdradzacza - wyjdzie na niewinnie porzuconego. I jeszcze słoiki dla kochanki robisz?;-D

Gość facettttttttttt
facet zyje 10 lat z kochanka a ty z nim jestes??????????????????ale ty urna baba jestes,slowo rozwodka ci przeszkadza a idiotka ,,nie,,????

On przekłada terminy i zwleka ze złożeniem pozwu... A ty co, pisac nie umiesz i drogi do sądu nie potrafisz znaleźć?

Gość yortyuijk
zawsze trzeba da sznsę kazdemu! nawet najgorszemu bydlakowi... bo dla mnie liczyła sie rodzina, jest dziecko! wiec , nie mogłam podjąć natychmiastowej decyzji,człowiek sie łudził nie sypiam z nim! też nie zaprawiam :)

Gość konik polny i sowa
separacja lepiej, rozumiem Ciebie

>nie mogłam podjąć natychmiastowej decyzji, Kochana, między podjęciem natychmiastowej decyzji, a dziesięcioletnim akceptowaniem takiego chorego stanu rzeczy jest ogromna różnica.

Gość yuiopkjhbvf
ci ktorzy nie są w zwiazkach małż.nie zrozumieja życia w rodzinie, kryzys jest w kazdym malżenstwie, trzeba wiedzeic jak go pokonać jak przezwycieżyć,a to ze tyle lat no czas zleciał tym bardziej że kazde z nas żyło z dala od siebie kazde w innym kraju.To sprwy delikatne, zawsze brałam pod uwage nie dobro swoje , lecz dziecka!Ono jest b.wrazliwe i kiedy widziało że sie miedzy nami żle dzieje, automatycznie pogorszyło sie w szkole, wiec musiałam udawać, wtedy wyniki były zadowalające,to obyło niesamowite.Dzisiaj wiele rozumie i popiera moją decyzję, niezależnie jaka by ona nie była