Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agneszka741223

Proszki do prania z Niemiec - opinie

Polecane posty

Gość agneszka741223

Czy kupujecie proszki do prania z Niemiec, Austrii? Czy sie róznią od polskich? Np Vizir polski i niemiecki?

Gość waginka
toż to oczywiste jest ,że lepsze.Ladaco ty tutaj?

Gość wazna pani nie z polski
nikt normalny proszkow juz nie uzywa tylko plyny! proszek zostawia slady i jest gorszy od plynow do prania..

Gość waginka
ani niby wolno

Gość waginka
ladaco jak ty w ogóle wyglądasz ,no dawaj

Gość lepsze są
Ja mieszkam w przygranicznym mieście i zakupy robię zawsze po Niemieckiej stronie granicy. Może i jest drożej ale produkty są dużo lepszej jakości. To co jest w Polsce to jest śmieszne, jakieś gówno w porównaniu z tym co jest w Niemczech. Żywność, detergenty, ubrania, kosmetyki... wszystko kupuję w Niemczech już od dobrych paru lat i wiem co piszę! Nawet kiełbasa produkowana w Polsce na polski rynek i na niemiecki to dwie różne kiełbasy. Ta na polski to jakieś gówno, anie w tym mięsa, ani jakości. Niemcy to naród o bardzo wysoko rozwiniętej kulturze, nie tak jak Polacy, i oni nie dają sobie żadnego gówna wciskać. Firmy produkują produkty na Europę zachodnią a do Polski trafiają odpadki, produkty wadliwe, mające jakieś niedoróbki, nie spełniające rygorystycznych norm zachodnioeuropejskich. Taka jest prawda! W Polsce jest jedno wielkie gówno!

Gość waginka
dawaj wzrost ,płeć ,kolor oczu itp,no nie bądź cham

Gość waginka
i co z tego jolkaza?

Gość czytałam kiedyś taki artykuł
niestety nie pamiętam w której gazecie i wynikało z niego, że proszki do prania niemieckich marek kierowane na rynek wschodnioeuropejski różniły się znacznie jakością od tych przeznaczonych na rynek niemiecki były gorsze... niby ta sama nazwa proszku :o

Gość AMULET
Mieszkam od 7 lat w Niemczech ale co 2-3 tygodnia jezdze do Polski (Opole). Jezeli ktos chce to chetnie przywioze proszek, plyny itp.

Gość gość
Niemieckie proszki są bardzo dobre. To oferta sklepu www.mojadrogeria.eu

Gość gość
ja mam dobrze ze mieszkam przy granicy to moge porównać towar a co z inymi produktami kture sa tańsze w niemczech niz w Polsce no w Lidlu są teraz nożyczki 3 sztuki za 14zł a w niemieckim Lidlu kupisz takie same za 6zł http://www.youtube.com/watch?v=WrSuMCy4do8

Gość mamaKrosno
No jasne, że są lepsze, niech sobie ludzie mówią co chcą. http://sklepzproszkami.pl/ - polecam serdecznie, bo niedrogo i produkty porządne.

Gość mamuśkazkrakowa
Ja uważam, że są dużo, dużo lepsze i koniec kropka. Sama kupuję na http://sklepzproszkami.pl/ - polecam serdecznie!

Gość TarniM
sklepzproszkami.pl jest mega fajny - dobre ceny tam mają, wszystko oryginalnie zapakowane, szybka wysylkla, darmowa jak sie zamówi powyżej 150 zl, a jak nie to tylko 10zł :)

Gość izka334
Spróbujcie sobie proszek Waschkonig . Dla mnie jest ok i nie jest taki drogi. Dobre z tej firmy są też kapsułki, ale one drożej wychodzą. Proszek zawsze wszystko dopiera i jest dobry zarówno do ubrań codziennych jak i do pościeli.

Gość gość
one nie sa skoncentrowane tylko bez proszku kredy kiedys słczytałem czy ogladałem ze zagraniczne firmy np persil czy ariel daja kredy inny skład proszku

Gość marekciek34

Ja tylko kupuję chemię z niemiec, niestety Polska jakość produktów znacznie odbiega od zagranicznych. Nie trzeba tego powtarzać. Polecam sklep EuroShop24h.pl - sprawdzony przezemnie. Szybko realizują zamówienia, a produkty zawsze są oryginalne.