Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xklaudynkax

Czy on sie mną bawi ?

Polecane posty

Witam, mam pewien problem...Poznałam pewnego chłopaka 3 lata temu. Nie spotykalismy sie często, mieszkamy nie daleko. Nasze rozmowy zazwyczaj były na gg, spotkalismy sie kilka razy, czasem nasze rozmowy przeradzały sie we 'flirt'. Czułam z jego strony zainteresowanie moją osobą, pisał mi smsy na dobranoc..pisał ze mu sie snie, czasami czułam, że sprawdzał mnie, czy mu sie podobam..Czesto slyszalam z jego ust komplementy..bardzo miłe. Kiedys poklocilismy sie, o byle co wlasciwie:/ (wtedy nie zalezalo mi zbytnio na nim) to po jakims czasie pisał mi czy cche go jeszcze znać, obwiniał sie, pisał, ze chce tylko mnie, czy mu wybacze i czy sie spotkamy..spotkalismy sie nastepnego dnia..było fajnie. Gadalismy..Potem duzo o nim myślalam..czekalam kiedy napisze. Napisał raz smsa..'co Ty wlasciwie o mnie myslisz..?" potem sie juz nie odezwał, przez kika miesiecy. Nie bylo na go na gg, nie odpisywał na moje smsy..dałam sobie spokój. Potem znowu zaczal do mnie pisać..robił mi znowu nadzieje, dużo pisalismy, pytał czy dalej jestem wolna(czesto o to pytał) , mowil ze mam piekne usta, oczy..nie wiedzialam co mam mysleć..po jakims czasie pisal mi znowu smsy na dobranoc, a ja mu napisalam czy on sobie ze mnie nie zartuje? a on na to nic..zupelnie nic nie odpisał:/ powiedzialam ze jesli tak to moze juz do mnie nie pisać...i nie pisał. Zablokował mnie na nk ;| haha i co dziwne moją przyjaciolke tez, chłopak ma 18 lat a zachowuje sie jak dziecko..nie wiem o co mu chodzi... Prosze was o jakies rady i co o tym wszystkim myslicie? jestem kompletnie zagubiona..

Gość tragedia w pięci aktach
Tak :classic_cool:

Gość TheRightMen
Trudno stwierdzic o co mu wlasciwie chodzi...bawi sie Toba,nie zalezy mu...?ja to tak odbieram...normalny chlopak ktoremu podoba sie kobita tak nie robi, z reszta jego wiek tez duzo o nim swiadczy...Daj sobie spokoj

Gość TheRightMen
Trudno stwierdzic o co mu wlasciwie chodzi...bawi sie Toba,nie zalezy mu...?ja to tak odbieram...normalny chlopak ktoremu podoba sie kobita tak nie robi, z reszta jego wiek tez duzo o nim swiadczy...Daj sobie spokoj

Gość TheRightMen

Gość TheRightMen

Chłopak się bawi, może testuje na Tobie swój wątpliwy urok osobisty. Daj sobie z nim spokój :) Nie masz chyba zamiaru być przedszkolanką ;)

Gość sexymoniaaa
hehe wiesz wiek nie ma znaczenia-moj ma 28lat i zachowywal sie dokaldnie tak samo jak Twoj:)stracilam pare lat na złudzenia-daj sobie spokój...pozdr.