Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydlistwoo

brubasy jedzacy hamburgery....

Polecane posty

Gość obrzydlistwoo

rzygac mi sie chce jak wchodze do mcdonalda albo tego typu restauracji i widze tam czlowieka wazacego 100kg albo takiego ktoremu juz nie wiele do tej wagi brakuje jedzacego hamburgera przegryzajac frytkami ;/ takie osoby powinny sie odchudzac bo taka waga jest grozna dla zycia ! kazdy grubas nazeka jak go inni nie lubia oceniaja po wygladzie itp. wiec zamiast sie uzalac nad soba to cos zrobic ! a nie wpieprzac hamburgery ! swinie wstretne

Gość obrzydlistwoo
ojj sory za błeda :D w temacie mialo byc GRUBASY * :]

Gość obrzydlistwoo
bardzo ladna kobieta, choc sama jestem kobieta milo jest popatrzec na cos takiego niz na mieso wazace 100kg

Gość to zapewne ci sami
ktorzy twierdzą, że tyją z powodu choroby...zapominajac dodac ze nazywa sie ona "fast food":classic_cool:

Gość wersida
Taaa takie grubasy to nie maja prawa jesc nie ? Jakby jadly zwykla kanapke tez bys mial jakies ale nie ?

Gość
heh a ja juz tak wyglądam :D tak naprawde zgadzam sie z autorka i nawet ostrzej bym to powiedziala dla mnie ktos komu nie chce sie ruszyc tyłka aby poibegac pocwiczyc czy darowac sobie kolejna tabliczke czekolady jest zwyczajnie załosny i zygac mi sie chce gdy widze ten tłuszcz juz rozmiar 40 to dla mnie masakra sama nigdy nie przekroczyłam 36 i nie przekrocze a mam tendencje do tycia i lubie kaloryczne jedzene ale trzeba sie kontrolowac dbac o siebie i nie jesc wszystkiego na co mamy ochote a waga ni idzie w góre :D

Gość Pener Szwak
taki to nawet tego nie wysra