Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siuneczka

no to chyba udało sie ,..., nie wiem czy dobrze, czy źle...

Polecane posty

od 3 mies wspolzyjemy bez zabezpieczenia, od 1,5 roku stosunek przerywany .. dzisiaj mialam dostac okres i nie nadchodzi ... chyba sie udalo ? co miesiac załamka ze sie pojawil .. a teraz czuje lekkiie przerazenie mimo ze tak bardzo chciałam ...

Gość a test robiłaś
bo sam spóźniający się okres to nie wszystko. Mnie się 3 tyg spóźnił a w końcu przyszedł.

Gość a test robiłaś
bo sam spóźniający się okres to nie wszystko. Mnie się 3 tyg spóźnił a w końcu przyszedł.

nie robilam jeszcze.....NIGDY mi sie nie spoznial, w ostatnim miesiacu dostałam nawet 3 dni wczesniej tez sie zdziwilam i trwal dziwnie dlugooo zdługiiimi upławami .... test zrobie w sylwestra :) do tego czasu pewnie przyjdzie ..

Siuneczko - chwalisz sie czy zalisz? ;-) bo nie wiem czy gratulowac czy wspolczuc ;/

od dłuzszego czasu boli mnie janik prawy .. a od dzisiaj całe podbrzusze i zemdlilo mnie rano po otwarciu lodowki i wypiciu mleka.. musiałam sie polozyc tak zasłabłam .. przeszło .. ale bol podbrzusza nadal sie utrzymuje ...

ROR no własnie nie wiem teraz co mam myslec ... bardzo chiałam..teraz mam troszke problemow, wyprowadzka i jakos odlozylam na pozniej ... takto przewaznie jest ..

Gość a test robiłaś
mnie też się nigdy nie spóźniał i w cyklu przed tym kiedy mi się spóźnił dostałam dwa dni wcześniej. Jak zrobisz test to wtedy pogadamy o ciąży.

"od 3 mies wspolzyjemy bez zabezpieczenia, od 1,5 roku stosunek przerywany" stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie wiec wypadało by napisać że od 1,5 roku nie stosujesz żadnego zabezpieczenia stosunek przerywany jest porównywalnym zabezpieczeniem co picie coli przez amerykanów...

Gość mnie też się nie spóźniał nigd
y więc wiedziałam, że to ciąża bez testu choć i tak zrobiłam 4 dni po planowej @ test no i rzeczywiście 2 kreski jednak w 43 dniu cyklu pojawiło się krwawienie i już było po wszystkim:(