Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niteeeeczka

Szczypanie brzucha

Polecane posty

Gość Niteeeeczka

I tak zaraz jadę na pogotowie, ale chciałabym wiedzieć... Czuję szczypanie dość mocne w dole brzucha, dziecko praktycznie wogóle nie poruszyło się w ciągu około godziny. 39 tydzień, ciąża przebiegała prawidłowo. Może tak naprawdę nie mam się czym martwić?? Jadę jednak napewno sprawdzić, czekam na partnera tylko.

Gość MartaPska
A może wlasnie wybila godzina "zero". Lepiej jedz :)

Gość Niteeeeczka
Napewno pojadę, zobaczę co to się dzieje. Boję się jak nie wiem co...To jest tak nieprzyjemne uczucie, że aż strach. Jakby mnie ktoś naprawdę łapał i szczypał w brzucho. Do tego zaczęło kłuć z prawej strony. Czekam aż ten mój przyjedzie w końcu, musiał wziąć wolne w pracy specjalnie, a droga do domu 45 minut zajmuje ;/

Gość MartaPska
O nic sie nie martw!Wszystko bedzie dobrze :) A nie masz w poblizu jakiejs znajomej, ktora moglaby do Ciebie zajrzec?Zawsze w ostatecznosci mozesz zadzwonic po pogotowie...Maż napewno nie mniej zestresowany niz Ty juz do Ciebie pedzi...

Gość Niteeeeczka
Wiem, że pędzi :) Nie mam właśnie znajomej, większość mieszka w innej miejscowości, a tu przeprowadziłam się niedawno i nie mam wielu znajomych ;/