Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam, mam problem z moich chlopakiem kochalismy sie bez zabezpieczenia tydzien po okresie, okres mialam 18 grudnia, zwykle trwa 3-4 dni, i raczej regularnie go mam bo co 28-29 dni...Boimy sie ze moze być ciąża, jestesmy dopiero na pierwszym roku studiów...

Gość gratuluje ciazy.....
:) tydzien po okresie przy twoich cyklach to dni płodne:)

Gość mamachichi
mozesz byc w ciazy

:O No ja mam swiadomośc tego ze moze być ciąża i ze możemy miec dzidziusia i chcemy byc za to odpowiedzialni ale najgorzej z rodzina;(

Gość kiedy wg ciebie
doszlo do zaplodnienia? Mozesz isc po recepte do gina na POSTIRON ale on jest do trzeba go wziasc do 3dni od przypuszczalego zapłodnienia. No i najlepiej isc prywatnie bo szybciej

Gość Agatttish
nokleem; mam bardzo podobny problem.. Czekam jeszcze kilka dni i lece po test.. ale nie wiem czy narazie nie jest za wcześnie.

Sama nie wiem, nie wiem czy chce brać tą tabletke, zreszta dzis i tak juz nic sie nie załatwi i jutro tez nie bardzo, bo mieszkamy w niewielkim miescie i trudno tu termin...

Agatttish : No ja tez czekam pare dni i lece po test, i czy tak czy tak to sie ebde cieszyc, bo jesli nie ebdzie dziecka to poczekamy jeszcze troche i bedziemy uwazac, a jesli bedzie to cóż trezba sie cieszyc i wziąść odpowiedzialność:)