Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

Mamuś witam w moich skromnych progach - prosze rozgość się ,może sie poczęstujesz czymś? :) Aga - jakie preferujesz - bo mam lays solone,lays ostra papryka,potem jakies bekonowe chrupki :D

A co proponujesz do wchłonięcia synu drogi ? :) Apropo's gry, natrętnie szukam csa - niestety nie mogę/ nie umiem/ nie udaje mi się ściągnąć. : |

Prócz czipsówh. Nie jadam tego . Natomiast frytki z chęcią wchłonę.

Agnieszka, ponieważ wspólnie ustaliliśmy , że ja mogłabym urodzić Kradzieja. Temu. :)

Jestem matką i ojcem zarazem. Agnieszka niech Ci synuś opowie jak Go na rękach nosiłam, po pupci klepałam. Jak cudownie wychowałam. Jaki jest facet , cudowny i uroczy. Jak mamusia i tatuś zarazem. ps. nie piję , prowadzę udane życie seksualne obecnie. He he.

Kradziej, takie cóś mi zadedykuj i będzie kól. http://www.youtube.com/watch?v=Atn-Lklp3nc Ojciec mój jest płetwonurkiem, wciąga chmurę przez szklaną rurkę. Kiedyś widziałem pewną starszą panią, była uwalona całkiem niezłą gandzią... ; ] He he.

Agnieszka, przykro mi. Nie zwabisz mnie na piękne oczy. Nie wyślę. Mowy nie ma. :) :)