Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

To po mamusi nie jestes ludozerca? :D To poprosze sie jakos umiejscowic w moich ustach:classic_cool: eeee....nie tak.... właź do buzi.... yyyy.... tez raczej niefortunnie...:O No dobra- zjem Cie! :D To az takich podtekstow nie ma :D:D:D

Kradzieju- z kosmosu jestes, w kosmos mnie zabierasz... jaki śmiertelnik tak potrafi? :P Aga... schowalam paczke dla Ciebie- tylko nie chrup za glosno, bo Ci zabierze i kaze sie bawic w cieplo-zimno :D

Juz jest bosko ;) Bedzie siódme niebo, czy dorobimy jeszcze pare pieter? :D Aga.... mowiac nie za glosno nie mialam na mysli, ze wyniesiesz do kuchni i znikniesz z towarzystwa :D

Ja Ci dam bilecik😠 Bedziesz robil papierkowa robote, jak bogini chce do domu?? :classic_cool: Bo zaraz wpirze w te ponętną doope i bedziesz piskau :P Aga.... weśśś no cos z nim zrob :D:D:D

Za duzo chipsow- ja po mlodym bóstwie jestem swieżutka jak po wszystkich reklamach past do zebow razem wzietych :P Śpiochu- nieladnie ziewac;) Proponuje sie przytulic i... ...przyjsc znow jutro... ...albo kiedystam ;) Dobranoc? ;)