Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

Oj tam od razu -obcykana :P Czasami po prostu zżerała mnie ciekawość :P:D Horror ??lubisz sie bać w samotności :O?

O zombie :O? Nie lubie sie bać w samotności :O Ogólnie jestem bardzo strachliwa:O:P I jak zaczyna sie jakaś straszna scena w filmie to albo wychodze ,albo zamykam oczy ,albo chowam sie pod kołdrę:P:O

Ja przepraszam....:-O Mam tylko skromne pytanie...czy Kradzieju jestes wciaz z Valkiria ? Czytam wasz watek, ale jeszcze nie doszlam do tego..

Nie mialam na celu podrywania cie Kradzieju, a jezyk odebralam tak, jakbys myslal, ze na ciebie lece :-) a ty dozgonnie uwiazany z Vala :-) Chcialam powodzenia zyczyc :classic_cool:

Cześć Mendy :) Kradzieju nie lubisz takich strachliwych kobietek ,które o byle co sie wtulaja w meskie ramie ??:D:P

Czyli z jestes z Vala ? :-) Wrona, ja z kolei uwielbiam horrory, do tego wino lub inny trunek :-) A pozniej pol nocy nasluchiwanie dziwnych odglosow :-D

Ale wyczuwam, ze nie jestes rada mnie tu widziec, wiec uciekam :-) nie przeszkadzam w uwodzeniu :-P

Kradzieju...marne szanse na to :-) Ciekawosc mna owladnela..Topik stary, wiec jestem ciekawa jak potoczyly sie Wasze losy..ot co.

Kradzieju -kurs uwodzenia?:classic_cool::D:D Nie zawstydzaj mnie :P:d Mendy ,własnie tego nie lubie w horrorach :O...byle szmer doprowadza mnie później do zawału :O:P

Skoro tak mówisz to....Zaproś mnie do siebie :P:D Po oglądamy sobie razem ...horrory :O:D Ja przyniose wino :classic_cool::D Chyba ,że wolisz cos mocniejszego :P:D

Tak Wrono, zapraszam Cie :-D :classic_cool: Wciaz nie wiem o co chodzi z Vala i Kradz. ..