Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

jeszcze sie nie obudziłam dobrze ,a juz mnie kafe wnerwia 😡 Moderacja sie nudzi ,czy jak ?? Witajcie :) Kradziaju ,wszak sztywny jezyczek z rana to jest to co wrony lubią najbardziej ;):D

Agniesiu :)oby te zmiany nam bokiem nie wyszły ;) Ale ,przynajmniej wiem że moderacja nie śpi !:P:D Kradzieju ,cóż na to poradzę że od rana mam grzeszne mysli 😴 To jest nie uleczalne :Puważaj! bo sie zarazisz !:P;)

No ... przynajmniej widać że tam są, bo ostatnio o nic się nie można doprosić ... A te pastylki to chyba pomyliłam z właśnie Tantum Verde :P

Fakt :O Często mam grzeszne mysli :P ale!! Nie z toba w roli głównej :P:D jeszcze😴:D tamtum verde(czy jak to sie tam pisze 😴)mi najbardziej pomaga w problemach gardłowych :)

u mnie -na szczęście - nie jest w\aż tak tragicznie ,z tym wysyłaniem postów :) kawke sobie zalałam ..mmmm...jak ładnie pachnie ,uwielbiam aromat kawy :)

Będę cierpliwie czekać :D :) Ja też sobie zalałam kawę :) Muszę lecieć coś zrobić ... zajrzę jeszcze dzisiaj ... Miłego Wam :)

masz racje ...blee:O ale cóż poradzić ...wolałam je zjeść dzisiaj rano niz tuz przed zaśnięciem :P o linie trzeba dbac ;):D dzisiaj masz dzień wolny ?

Czy bedzie fajnie to sie okaże :P Zawsze jak sie nastawiam na coś fajnego to doopa z tego wychodzi :O tez tak masz;)??