Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasieńka301

mąż brudzi i mnie bierze

Polecane posty

Witam koleżanki! Mam problem, ponieważ mój mąż podczas uprawiania seksu, uwielbia brać mnie na stole. Tylko podczas wkładania członka, nie uważa na inne rzeczy znajdujące się na stole, i tak oto, ostatnio rozbił butelkę wina na dywanie i ja musiałam to prać. Bezwstydnik, gdy sWitam koleżanki! Mam problem, ponieważ mój mąż podczas uprawiania seksu, uwielbia brać mnie na stole. Tylko podczas wkładania członka, nie uważa na inne rzeczy znajdujące się na stole, i tak oto, ostatnio rozbił butelkę wina na dywanie i ja musiałam to prać. Bezwstydnik, gdy schylałam się czyścić plamę, wziął mnię od tyłu? Co robić!? Mąż prowokuje sytuacje, w których wykorzystuje przedmioty użytku domowego do zaspokajania mnie analnie. Czy powinniśmy iść z tym do seksuologa? Przy okazji, chciałabym się dowiedzieć, czy to normalne, że mężczyzna recytuje Pana Tadeusza gdy dochodzi wraz ze mną? Przyznam się, że ta Litwa już mnie nieco deprymuje. Piszę z laptopa na kuckach, gdyż mąż znowu podpier... mi krzesełko i chyba zaraz mnie weźnads mado/....

Gość maaalinka007
szczerze, to troche dziwne.... ja bym może najpierw spróbowała chyba z tym mężemporozmawiać;)

Gość hoł hoł
zrób mu loda

Gość hoł hoł
zrób mu loda