Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alleksandra

mój mężczyzna ma dzieci

Polecane posty

od kilku miesięcy jestem z mężczyzną, który ma dzieci, mieszkają razem, od niedawna bywam w ich domu, ale nie wiem czy potrafię nawiązać z nimi kontakt. Wydaje mi się to bardzo trudne i czasami wątpię...

Gość frentii
Na pewno nie probuj sie przymilac i probowac za wszelka cene zyskac ich aprobate. Dzieci to wyczuwaja i wiedza, ze maja wtedy wladze nad doroslym. Badz soba

To bardzo trudne. Musisz być silna i określić ze swoim partnerem Twoja pozycje w takim układzie. Musisz tez przygotowac sie na to, ze nie od razu bedzie wszytsko pieknie. Dzieci się ciężko przyzwyczajaja, zwlaszcza jesli maja jakies zlw wspomnienia zwiazane np. z matka. Musisz byc silna :)

Tak też się staram, choć czasem mnie ponosi, najmłodszy, dwunastolatek ciągle jest niezadowolony ze wszystkiego, ciągle coś wymusza, chce grać pierwsze skrzypce, udaję, że tego nie zauważam, ale czy potrafię tak długo? dodam, ze nigdy nie miałam swoich dzieci i w tym pewnie jest większa trudność :(

Gość fikkkaa
to czemu sie tak meczysz,jest az taki"przystoiny"

Gość kurtka.debenhams
strzel mu w ryja to moze przestanie..

facet wcale nie musi być przystojny, żeby go pokochać i szanować. Jego dzieci to jego część, nie chcę im zastępować matki, bo ją mają, ale od nich odeszła, chcę by mnie akceptowały jako partnerkę swojego ojca, tym bardziej, że to już nie małe dzieci, ale chyba w najgorszym wieku, bo nastolatkowie...

facet wcale nie musi być przystojny, żeby go pokochać. Nie męczę się, bo mieszkam sama, ale chciałabym mieć dobre relacje z jego dziećmi, to jasne...

facet wcale nie musi być przystojny, żeby go pokochać. Nie męczę się, bo nie mieszkamy razem, ale chciałabym mieć dobre relacje z jego dziećmi, to jasne

myślę, że facet wcale nie musi być przystojny, żeby go pokochcać, nie męczę się, ale chciałabym mieć dobre relacje z jego dziećmi