Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAGLE CHOLERNIE BOGATA

POWIEDZIEC RODZINIE O WYGRANEJ?

Polecane posty

słuchajcie doradzcie mi, wygralam naprawde duza sume pieniedzy i zastanawiam sie teraz czy zachowac to w tajemnicy czy powiedziec swojemu facetowi, rodzicom, bratu.... normalnie jak szok mi juz minal zaczynam trzezwo myslec i naprawde nie wiem jak postapic. do tyej pory bylam bez pracy,koncze studia,a teraz nmie musze sie nagle o nic martwic....mowic im? cos mnie korci zeby zrobic mega impreze, fajerwerki i te rzeczy, ale z drugiej strony moze zachowac to lepiej w tajemnicy?/.....

Gość madziatttttttttttt==
Nic nie mów,zaraz będą chcieli pożyczyć

Gość ertert
przeslij mi tysiaka ,bo nie mam za co szkoły opłacic..;) a tak powaznie to lepiej nie mowic bo nagle kazdy ciebie zacznie kochac...

Gość a o co
ja tez bym zachowala dla siebie, jak juz tak dlugo watrzymalas

Gość jedynym wyjsciem sa
ja bym powiedziala, ze troche wygrala, a z reszta jakos bym sobie poradzila:D;)

Gość kolpolek
nie mówić ,wręcz nie wspominać,bo zaraz zaczną po pożyczki chodzić jak do mnie kiedy chałupę sprzedałam ,a jak odmówiłam to zdziwko,niech spadają

Gość ja bym powiedziala jednej
jedynej osobie - mojej mamie. Tacie i bratu nie powiedzialbym tylko z jednego powodu - straszne klepy sa, zaraz by wszyscy inni wiedzieli. Ale mama na 100% zachowalaby to dla siebie. Porzadzilybysmy sobie ;)

Gość wowwowwow
WITAM SEREDCZNIE:) Czy zastanawiałeś/aś się kiedyś,co możesz zyskać poświęcając jedyne 5 zł i 30 minut swojego wolnego czasu ?! Otóż,możesz w łatwy sposób zarobić conajmniej 15 000 zł , nie wysilając się przy tym zbytnio. Oczywiście pewnie teraz jest Ci ciężko w to uwierzyć,ale jeśli zajrzysz do mnie na chwilkę będziesz mógł się przekonać o tym,w 100% ,że to jak najbardziej możliwe i łatwe w realizacji !!! Zapraszam serdecznie:) WYSTARCZY,ŻE SPOJRZYSZ NA MÓJ OPIS NA MOIM gadu-gadu,numer gg: 16033578 I WEJDZIESZ NA STRONKĘ,KTÓRA JEST W OPISIE I 15 000 ZŁ JEST NA WYCIĄGNIĘCIE RĘKI ! NIE ZMARNUJ SWEJ ŻYCIOWEJ SZANSY !!! ( WAŻNE: aby zobaczyć mój opis,dodaj mnie na chwilę do swych kontaktów gg)

Gość radze ci zachowac w tajemnicy
żyje już troche na tym świecie i z doświadczenia wiem,że pieniądze zawsze dzielą-zachowaj tę wiadomośc tylko dla siebie

mame na pewno wysle za granice na leczenie, jest powaznie chora...cos jej sciemnie...ale zastanawiam sie czy mowic swojemu facetowi.....wiecie ostatnio nie bylo miedzy nami tak super super, czulam sie niezbyt szczesliwa w tym zwiazku, czasem byl dla mnie chamski....a teraz jest za granica i haruje...ale jakos tej kasy nie widac...jest utracjuszem, fakt, ale tak zostal wychowany.No i nie wiem---moze ja og wcale nie kocham, skoro nie wiem, czy mu o rtym powiedziec?Powinnismy sie tym razem chyba cieszyc...ale zauwazylam ze ufnosc=glupota...nie wiem, naoprawde nie wiem, co robic....za kase nie da sie kupic rozumuj, dlatego blagam, pomozcie...

tylko zaufanym mozna powiedziec jak sie cieszyc to razem :) pewnie wygrana to i należy poszalec

Gość maximmma
jakiego rzedu to kasa bo nie wiem co Ci doradzic...ile tak mniej wiecej...10000 czy 100000?????

ehh lazzzurka ja mialam naprawde ciezko, nie raz musialam ostro zacisnac pasa...poza tym mam dziecko....wiec raczej szalec nie zamierzam...choc to ogromna suma, ale zal by mi bylo ja przepuscic na glupoty...a moj facet polecialby zaraz nakupil jakichs niepotrzebnych rzeczy....ja taka nie jestem...zawsze bylam oszczedna

3mln

Nie ufasz chłopakowi- nie mów. Nie mów nikomu, niczego nie zyskasz, a do stracenia masz dużo. zachowaj rozsądek, bo to czasami się źle kończy. Czytałam o osobie, która musiała wyjechać na rugi koniec Polski, bo pod jej domem koczowisko urządzili znajomi i nieznajomi, domagając się kasy.

Gość maximmma
3 mln??????????????????????????? o kuuurfffffffffa nie wierze...

Gość dziewczyno broń boże
nie mów facetowi-oj ale by cię nagle kochał aż do wydania forsy

Gość rozsadek podpowiada zeby
nie mowic, ale ja wiem, ze bym nie wytrzymala z taka tajemnica... chyba by mnie wewnetrznie rozsnioslo!

Gość kurtka.debenhams
co za glupie pytanie- oczywsicie ze NIE mowic!!!! nikomu ,nikomu.....a z facetem jak ci sie nie uklad to go zostaw, kupisz sobie nowego ;-P

Gość ed11
jestes z plocka?

Gość kurtka.debenhams
3 mln..... yenow?

Gość NAGLE CHOLERNIE BOGATA23525235
ktos mi zablokowal tego nicka....czemu ryzykuje, co?to nie jest prowo....nikomu jeszcze nie mowilam nic, ale rzeczywiscie az mnie rozrywa zeby sie tynm podzielic, dlatego tu weszlam....dzieki Komarzyca za rady, wiem, ze sa sluszne... t Kiedy ja byl;am w potrzebie, naprade palacej, nikt mi nie pomogl.ale jak to ukryc, jak sie razem zyje?nie mam pojecia.....bio tak, raczej nie ufam w jego rozsade3k...w ogole jestem podejrzliwa i niepewna bardzo...mysle ze wkleilabym sobie, ze jest dla mnie mily tylko z powodu kasy.,...choc byl ze mna jak stalismy kiedys po paczki z Banku Zywnosci jak bylo naprawde kiepsko...

Gość Chamomilla.
Autorko, sama zdecydujesz. Ale ja osobiscie bym nikomu nie powiedziala. No chyba, ze naprawde masz zaufanie do mamy, to ewentualnie jej. Ale czy sadzisz, ze ona nie powie swojemu mezowi??? Tak czy inaczej, jestes szczesciara! Ja obecnie tez potrzebuje bardzo pieniedzy. Czy moglabym sie Ciebie zapytac w jaki sposob je wygralas? W lotka? :)

Gość kurtka.debenhams
czy moze 3mln tych zimbabwianskich pieniedzy....to bedzie jakies 10 PLN.... ;-D

Gość NAGLE CHOLERNIE BOGATA23525235
w lotto.3mln pln

Gość kurtka.debenhams
oj mi tez by sie przydalo...gram i gram i jakos niewygrywam.....

Gość Chamomilla.
Autorko, gratuluje!