Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAGLE CHOLERNIE BOGATA

POWIEDZIEC RODZINIE O WYGRANEJ?

Polecane posty

Gość i autorko dostala probke
polskiego zebractwa:o tak by i bylo w rzeczywistosci. przychodzili by do Ciebie z nieustannymi prosbami i jeszczes stosowali zagrywki emocjonalne. tu jedna z kafeteteriuszek zaprezentowala probke "jak masz gest to..." zalosne jestescie:o

Gość malutkaaaaaaaaaa
Ale ludzie z kafeterii jej nie znaja i maja ja w dupie. Rodzice chyba sie inaczej zachowuja nieprawdaz? Jesli autorka ma normalne relacje z rodzicami,rodzice sie o nia starali i dbali dopoki sie nie usamodzielnila to nie rozumiem dlaczego ma obiekcje zeby sie przyznac.Do faceta rozumiem ze moze miec ograniczone zaufanie,zwazywszy jesli miedzy nimi nie jest najlepiej.Roznie to bywa,mogloby mu nagle zaczac bardziej zalezec..Ale rodzicom zeby nie ufac??No chyba ze masz do tego jakies powazne podstawy.

Gość kto to jest
KTO WYGRAL TYLE KASY?PRZYZNAWAC SIE!!!

Gość Evie4
do Nagle Cholernie Bogata Potrzebuję Twojej pomocy Evie4@02.pl

Gość Evie4

Gość Evie4

Gość walkingWithAnts
do panny powyzej, Czy ty jestes naprawde az tak glupia ze autorka sie z toba skontaktuje bo ty biedna potrzebujesz rzekomo pomocy??? zenada...

nie mówić NIKOMU!!! I jak zorganizować ? Mówisz że wygrałaś np 100tys, inwestujesz w jakąś firmę, cokolwiek(na prawdę lub ściema) i zauważalny na pewno dla innych bardziej bogate życie tłumaczysz "dobrze prosperującym biznesem".

cholera.. wyploszyliscie autorke a chcialam sie dowiedziec jak wyglada przekazanie kasy od strony formalnej.. sic a! i serdeczne gratulacje of course :) chyba,ze to reklama lotto :D :P

Tym razem to znowu ja/ a jaka jest roznica jesli powie o wygranej i dlatego prowadzi bogaszcze zycie, a powiedzeniem, ze zainwestowala i zyje sie jej bogato? beda zebrac tak i tak. ja bym powiedziala rodzicom, dlatego ze bym sie z nimi podzieliła! tyle lat mnie utrzymywali i dawali. to teraz mnie by chyba sumienie nie pozwoliło sie z nimi nie podzielic.. i zachowac sie tak egoistycznie.

Gość A JA WYGRAŁEM 5 MLN
ALE PROWO .A WY DEBILE UWIERZYLIŚCIE I JEJ GRATULUJECIE WYGRANEJ .GŁUPOTY JEJ POGRATULUJCIE.POZA TYM KTO NORMALNY POZWOLILBY FACETOWI HAROWAC ZA GRANICĄ A OBCEJ BABIE NA FORUM DAWAŁBY ZAPOMOGE.WYSTARCZY TROCHE POMYŚLEĆ ! 0/10

Gość martaaa30.....
Jeśli faktycznie wygrałaś taką kasę,i kusi cię żeby to oznajmić dla znajomych ,rodziny radzę ci skłamać i powiedzieć ze wygrałaś ale np 50 tyś wtedy sama zobaczysz jak zareaguje twój facet wspominałaś ze nie jest z byt miły dla ciebie .Więc odpowiedź czy mu zalezy na tobie bedziesz miała po wyjawnieniu tajemnicy. A tak wogle to gratuluje...wygranej.