Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akuku2011

fotograf jastrzębie zdrój i okolice

Polecane posty

Gość Młodzi pytanko
Młodzi jaką wy skończyliście szkołę i kto was uczył języka ojczystego? Myślę że jeśli ktoś ma taki styl pisania to nie jest też w stanie odróżnić dobrze zrobionych zdjęć o typowego barachła robionego przez fotoziutków. Czy zdradzicie mi czemu zalogowaliście się na czarny nick aby napisać ten wasz pierwszy tak stylistycznie napisany wpis. Ten wasz wpis to według was nie jest opluwanie?

Gość Jo jo jo
Ktoś pytał was jaką skończyliście szkołę a ja zapytam kto was wychowywał. Język jakim się posługujecie jest pomiędzy oborą a rynsztokiem. Do tego tchórze choć IP jest widoczne i rozpoznawalne. Współczuje dziecku które kiedyś spłodzicie. Pewnie będzie takie samo jak wy i wasi rodzice.

Gość Mlodzi
Ty sam jestes jak to IP hehehehe banda kretynow.

Gość Mlodzi
nie polecam tego forum zadnej parze mlodej sa tu sami kretyni idioci i oszusci mysla ze zlapia was na kase macie gogle poszukajcie i dowiedzcie sie u zrudla a nie sluchajcie psedo fotopsryczkow:-):-):-) o_O

Gość Foto-Primo
A kto powiedział, że cennik trzeba mieć na stronie ;) ? PROSZĘ RÓWNIEŻ SPRAWDZIĆ DATY ZAMIESZCZONYCH POSTÓW. Kto odpowiada na posty z roku 2009 ??? Każdy ma prawo do zmiany zawartości strony jak również samych cen i w dniach których było pisane, że cennik jest dostępny tak było. Od jakiegoś czasu nie mamy dostępnego cennika na stronie ale osoby zainteresowane wiedzą co wtedy należy zrobić ;) Jeśli komuś nie podoba się moja fotografia to nic nie szkodzi, niech idzie do takiej osoby lub fotografa u którego zdjęcia są zadowalające, szczególnie te "kolorystycznie". Są fotografowie którzy kasują 5 tys. za 200 zdjęć z autorską obróbką, a są też tacy którzy zrobią to za 500zł. Wybór należy do klienta !!! Czy warto obrzucać się błotem i wyzwiskami? Osobiście sam chętnie zobaczę te zdjęcia z chomika, jeśli ktoś będzie tak łaskawy to proszę podesłać linka lub jeśli ktoś uważa, że jego fotografia jest lepsza to chętnie zaproszę tą osobę na "piwo" aby można było wspólnie pogadać o fotografii lub wymienić się doświadczeniami. PS. Pozdrawiam wszystkich fotografów którzy nawet o tej porze obrabiają zdjęcia ;))

Gość sesja000
TYLKO NIE DOBRY MOMENT : NIE POLECAM, fotograf cham!!!!nie trzyma się terminów a nawet ciągle je przesuwa, wywołuje zdjęcia nie te co się zamawiało i na zdjęcia będziecie czekać hoho

Gość gość
Polecam fotografa na wesele www.karinafalinska.com.pl

Gość jjuullkkaa
Trochę dalej ale http://rgfotograf.pl/ robi świetne fotki, ja bym go ściągała do siebie na ślub choćby za granicę :)

Przeczytałam ten wątek i nie wiem dlaczego wszyscy są tak do siebie wrogo nastawieni. Każdy ma prawo do swojej opinii i gustu. Ja jestem z Jastrzębia a ślub i wesele mamy w Katowicach zdecydowaliśmy się na usługi pana Patryka Wolańskiego www.patrykwolanski.pl . Widziałam jak pracuję na ślubach moich znajomych i dwóch koleżanek, widziałam ich albumu które otrzymali i jestem zachwycona. Wiadomo o gustach się nie dyskutuje ja wybrałam tak inni wybiorą inaczej każdy ma prawo do swojej opinii.

Gość Andzelika

Ja, tak jak ktoś wyżej polecam pana Wolańskiego,  reportaże ślubne robi naprawdę cudowne!