Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbatka zielonka

teraz to rozumiem.

Polecane posty

Gość herbatka zielonka

od x czasu przechodze przemiane. jestem 'chora' wiec musze byc na diecie i przez to zerwalam kontakty ze znajomymi a oni ze mna. dieta moja oczyszcza caly organizm z toksyn. rowniez oczyszcza psychike i emocje. ale jest wymagajaca trzeba isc spac o 10 itd itd itd. dieta trwa ok roku. i rzeczywiscie dziala to znaczy na moja chorobe nie jestem juz chora no ale ta diete trzeba skonczyc wiec dalej sie 'mecze' i zauwazylam ze!! rozumiem facetow!! szok:) w ogole lepiej rozumiem siebie i swiat. i wstydze sie tego jaka ja zawsze bylam naiwna i z choinki urwana. od ciesze sie ze ta przemiana nastepuje ale smutno mi troche tak sama siedze i nic sie nie dzieje. moze ktos napisze cos?

Gość herbatka biała
roczna dieta , twarda jesteś :)

Gość Ewellinka
jeszcze pół roku i zaczniesz rozumieć nie tylko facetów ale także teorie względności;)

Gość herbatka zielonka
no masakra wiem wiem. ale efekty sa. i to nie tylko fizyczne ale przede wszystkim psychiczne. inna jestem po prostu. nawet fizycznie inna. i nie chodzi o to ze schudlam. ale tak mi zle czasami. bo nie moge pic ani kropelki alkoholu. na sylwestra mam zaproszenie do innego miasta ale chyba odpada no bo ani nic zjesc ani nic wypic i spac o 10. wiec chyba przesiedze przed tv.

Gość herbatka zielonka
hehe no :) tez tak mysle. pocieszcie jakos.

Gość herbatka zielonka

Gość herbatka zielonka

Gość herbatka zielonka
ciekawe ze to leczy nie tylko choroby ale i zlamane serca i otwiera oczy na wiele rzeczy. ale no wlasnie. zaczelam sie zmieniac jestem inna i na razie cos sie nie umiem odnalezc w nowej rzeczywistosci. jakby nie umiem jeszcze sie dokladnie okreslic i stanac mocno na ziemi

Gość herbatka zielonka
ciekawe ze to leczy nie tylko choroby ale i zlamane serca i otwiera oczy na wiele rzeczy. ale no wlasnie. zaczelam sie zmieniac jestem inna i na razie cos sie nie umiem odnalezc w nowej rzeczywistosci. jakby nie umiem jeszcze sie dokladnie okreslic i stanac mocno na ziemi

Gość herbatka zielonka
ło kafe sie zacina a taki fajny temat

Gość herbatka zielonka

Gość herbatka zielonka

Gość ertr
co to za dieta, która każe zrywać znajomości ? ;)

Gość herbatka zielonka
nie kaze zrywac. ale nie moge jesc na miescie wiec takie spotkania odpadaja. nie moge pic alkoholu wiec takie tez. musze chodzic spac o 10 wiec imprezy tez. i sila rzeczy znajomosci sie uirywaja

Gość fttt56465rfff
a cos jadasz wogóle? na co jestes chora? kto Ci kazał tak się leczyć?

Gość wyssany5
dodaj tran do oporu , banany i codziennie ćwicz pół godz. Wyjdziesz z tego za miesiąc.

Gość herbatka zielonka
lekarka. jadam warzywka i takie tam.

Gość wyssany5
herbata zielona pobudza fale alfa - sprawniej i " bystrzej" myślisz . Dobra dieta poprawie pracę układu nerwowego . Dodaj to co napisałem , czyli omega 3 i pożywny i zdrowy Mg w bananach.

Gość herbatka zielonka
pije duze ilosci oleju lnianego i biore b12. myslisz ze podziala?? aha i to nie jest dieta odchudzajaca tylko oczyszczajaca. musze wyczyscic caly ten syf z calego zycia

Gość herbatka zielonka
pije duze ilosci oleju lnianego i biore b12. myslisz ze podziala?? aha i to nie jest dieta odchudzajaca tylko oczyszczajaca. musze wyczyscic caly ten syf z calego zycia

Gość herbatka zielonka
generalnie zajadam sie owsianka na wodzie z bananami wlasnie jabkiem itd. duzo oleju lnianego omega 6 i witamina b12 dieta nie jest odchudzajaca tylko oczyszczajaca. myslisz ze zadziala??:)

Gość wyssany5
olej lniany ma ponad 50 % omega 3 . Zielona herbata plus omega 3 czynią cuda , zwłaszcza z ukladem nerwowym . Jeszcze ćwicz pół godz. dziennie , a cuda zadziałają szybciej.

Gość wyssany5
przecież widzisz ,że już to działa :)

Gość herbatka zielonka
tak tak wiem:) dziala:) wlasnie bylam nastawiona ze oczyszcze swoje cialo a wychodzi na to ze emocje tez i dusze itd. niezle. cwiczenia na tej diecie sa zabronione ale za to napotne kapiele i sauna wiec moze na to samo wyjdzie

Gość herbatka zielonka
tak tak wiem:) dziala:) wlasnie bylam nastawiona ze oczyszcze swoje cialo a wychodzi na to ze emocje tez i dusze itd. niezle. cwiczenia na tej diecie sa zabronione ale za to napotne kapiele i sauna wiec moze na to samo wyjdzie

Gość wyssany5
ten zakaz ćwiczeń to jakiś bezsens. Roczna dieta też . Myślę , że cały czas powinnaś się tak odżywiać, plus banany , więcej ryb morskich, pieczywo ciemne , orzechy, a będziesz zdrowa jak ryba . Zresztą już jesteś oczyszczona.