Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedowierzająca...

Czy możliwa jest ciąża???

Polecane posty

Gość Niedowierzająca...

Mam pewien może głupi problem. Otóż ponad tydzień temu kochałam się z moim chłopakiem. Uprawialiśmy seks analny i oczywiście szczytował we mnie. Okres mialam 3 dni temu, ale był inny niż zwykle.. bardzo skąpy i trwający 2 dni. Czy mogłabym zajść takim sposobem w ciąży?? Dodam, że jak partner wyjmował członka to niewielkie resztki spermy spadły na wlot do mojej pochwy.. Przepraszam,ze pisze az o takich szczegółach.. ale nie mam kogo zapytać o radę. A więc czy ciąża wchodzi w gre?? Strasznie mnie mdli i bolą cycki...

Gość tak to możliwe

Gość alulala
tak to możliwe, jeśli resztki spadły to oczywiste że plemniki mogły się przedostać dalej. niestety trzeba uważać...

Gość alulala
tak to możliwe, jeśli resztki spadły to oczywiste że plemniki mogły się przedostać dalej. niestety trzeba uważać...

Gość alulala
TAk to możliwe, jeżeli troche spadło to plemniki mogły się przedostać swobodnie dalej. Więc trzeba uważać. Pocieszeniem może być to że niektórzy mówią że zajść w ciążę to nie taka prosta spawa... no ale cóż , bywa czasem inaczej..

Gość alulala
TAk to możliwe, jeżeli troche spadło to plemniki mogły się przedostać swobodnie dalej. Więc trzeba uważać. Pocieszeniem może być to że niektórzy mówią że zajść w ciążę to nie taka prosta spawa... no ale cóż , bywa czasem inaczej...

Gość alulala
TAk to możliwe, jeżeli troche spadło to plemniki mogły się przedostać swobodnie dalej. Więc trzeba uważać. Pocieszeniem może być to że niektórzy mówią że zajść w ciążę to nie taka prosta spawa... no ale cóż , bywa czasem inaczej...

Gość w tyłek i bez gumki
????????????????? Na bank ciąża. Gratuluję!

Gość kilka dni przed okresem to
raczej dni płodnych nie miałaś...

Gość ggtr5g5
nie jesteś w ciąży, jak ktoś już wspomniał na 4 dni przed okresem no way