Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość all rights move

Czy zdarzyło się Wam kiedyś,że ktoś kto się Wam podobał,przestał bardzo nagle?

Polecane posty

Gość all rights move

Mam taką sytuację z pewnym facetem.Twierdził,że bardzo mu sie podobam itd,a potem z dnia na dzień zaczął mnie olewać,nawet na mnie nie patrzy,nie mówiąc już o tym,że nie odzywa się słowem.Nie wiem co jest grane,nie wydaje mi sie,żebym bardzo zbrzydła w ostatnim czasie,wręcz przeciwnie,myśle,że jak mnie zobaczył pierwszy raz,to wyglądałam paskudnie,a teraz jest zdecydowanie lepiej....

Gość ...tak jak w filmie...
ja tak kompletnie kogoś zignorowałam, po tym jak dowiedziałam się od kogoś innego, że facet kogoś ma - a że nie wpieprzam się to... 🖐️

Gość all rights move
U mnie taka sytuacja odpada Wyglądam lepiej,ale nie chodzi o to,ze wyładniałam czy coś,tylko po prostu jak mnie widział pierwszy raz to wyglądałam bardzo niewyjściowo,no a teraz się już staram :P

Gość all rights move
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość ona//
moze to było chwilowe zauroczenie

Gość ghjigkkg
Widocznie dowiedział się z kim sypiasz. Kobieta traci 50% swojej atrakcyjności gdy wiadomo z kim to robi.

Gość all rights move
Ale ja z nikim nie sypiam :P Ale czy nawet chwilowe zauroczenie mija tak samo z siebie?U mnie np nie,tylko wtedy gdy pojawi sie nowe

Gość ona//
a u mnie tak mineło byłam zapatrzona w jednego faceta jak w obrazek i to jeszcze moj kolega z klasy caly czas o nim myslalam bardzo mi się podobał az tu nagle nic przeszło mi

Gość all rights move
No chyba że tak :(

Gość idiot565
jest to możliwe ale bardzo mało prawdopodobne. Z reguły to im częściej widzę jakąś dziewczynę tym bardziej mi sie podoba. Nagle to mozna stracić zainteresowanie jak się kogoś nowego spotka.

ja mam pomysł, jak mu się spodobałaś a teraz Cię olewa to znaczy, że mu się podobasz nadal. Widocznie chce poczekać aż Ty zrobisz ruch, sprawdza czy on Tobie też sie podoba i czy Ci zależy. To jedna z teorii, ale możliwa.

Widze że to forum spada na psy przez pewnych kretynów no ale cóż są ludzie i parapety niestety. A co do tematu. Plotki bywają straszne mógł o tobie usłyszeć wiele złego, prawda czy nie on w to może wierzyć. Drugie to to że może podobałaś mu sie taka jaka byłaś a te zmiany o których wspominasz mogły go odrzucić. Może był pijany, jeżeli to było na jakiejś imprezie. Może byłaś kiedyś z jego bliskim kumplem. Przypuszczeń jest nie skończoność, najprościej bedzie sie go zapytac i tyle. Umów się na kawe a jeżeli nawet wtedy będzie cię traktował jak powietrze powiedz mu że jest płytkim egocentrykiem i tyle ;]

Gość ghjigkkg
Nie sypiasz, zauroczenie nie przechodzi tak po prostu. Musiał dowiedzieć się o tobie czegoś co mu zupełnie uniemożliwiło ewentualny związek. Przykład - miałaś wielu partnerów, masz dziecko, tańczysz na rurze w nocnym klubie, jesteś po zawodówce on po studiach, brałaś narkotyki, upijasz się na dyskotekach, twój były jest niebezpiecznym kryminalistą albo w mafii, miałaś stosunki kazirodcze z ojcem i bratem, podrywałaś miejscowego księdza, należysz do jakieś fanatycznej sekty a on również fanatycznie wyznaje jakąś religię, pracujesz jako sprzątaczka on prezes banku, masz duże braki w uzębieniu, śmierdzisz, nosisz brudne ubrania, masz przesadnie zniszczoną cerę po solarium, palisz papierosy, dajesz się lizać psowi po twarzy, masz raka, aids, za granicą sypiałaś z Murzynami, Arabami, uprawiałaś seks analny z jego kolegą , seks grupowy z jego kolegami, pomagasz bezdomnym jako wolontariuszka, jesteś wojującą feministką, na stronie NK masz zdjęcia JP II i inne kościelne. Przykłady ekstremalne ale pokazują co może nagle zniechęcić do tej drugiej osoby.

Gość ona//
musisz to sprawdzic zagadaj napis smsa i sie zobaczy moze jakas fajna rozmowa wyjdzie i moze kawa ;d;d;d;d;d

Co mam zrobić gdy mój były chłopak twierdzi że mnie nadal kocha ale spotyka się z innymi... dodam że mi On nie jest obojętny.... Pomocy.. :(

Callineczka twój były tak... byłem w takiej sytuacji przez 7 miesięcy! ale byłem tym byłym chłopakiem. Mówią że facet to świnia ale to przestarzała gadka. Jeżeli spotyka się z innymi to zrozumiałe próbuje ułożyć sobie życie szuka pocieszenia w innych kobietach. TZW leci na litość. Teraz pytanie. Ty zerwałaś czy on? Jeżeli mi powiesz że to decyzja was obojga to wybuchne śmiechem NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK ROZEJŚCIE W PRZYJAŹNI ZA ZGODĄ OBOJGA. Ja się zgodziłem bo nie bede przecież jej do niczego zmuszał. Jeżeli ty zerwałaś to jak możesz mówić że nie jest ci obojętny. Pogadaj z nim. Nie rób mu nadziei ale daj mu do zrozumienia ze warto jeszcze o ciebie powalczyć. Jeżeli cię kocha to bardzo szybko odstawi tamte puste panienki.