Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ma sens

czy to ma sens

Polecane posty

Gość czy to ma sens

od dwóch tygodni jestem w związku z chłopakiem diametralnie różnym ode mnie. Ja wrażliwa, uczuciowa, spontaniczna, z mega poczuciem humoru... na dodatek romantyczka..On zimny jak lód, mało albo w ogóle wrażliwy, zamkniety w sobie... Moja rodzina twierdzi, że my w ogóle nie pasujemy do siebie, ze ja przy Nim "gasnę" ze nie ta osoba co kiedyś, zero życia..itp.. Starałam się o Niego kilka dobrych mscy, a teraz gdy osiągnęłam swój cel zastanawiam się czy to przetrwa...czy jest sens walczyc o kogoś, kto jest moim przeciwieństwem... ehh sama już nie wiem:-( kurdeeeee...ma ktoś podobnie??a oże zna ktos pary, które sa tak bardzo różne a mimo to dogadują sie swietnie i tworzą super związek?? Z góry dzięki

Gość czy to ma sens
????????????

nie od dziś wiadomo,ze przeciwieństwa się przyciągają :) nie widzę zadnych przeszkód aby żyć szczesliwie

Gość czy to ma sens
ehh dzięki :) kurdeeeee wszyscy mi mówią : daj sobie z Nim spokój i już wariuję. Własnie ktoś podobny do mnie nie ma szans...,ale boje się, że cięzko bedzie o kompromis:-(

Gość herbatka biała
ja doszłam do wnisku że to nie ma sensu, tylko w tym przypadku ja jestem ta zimna jak lód :P

Gość czy to ma sens
To mnie pocieszyliście:-( chyba zwariuję:-/ Boję się, że skrzywdzę Jego i siebie:-( ze bedę w to brnęła i w końcu zmarnuję tyle czasu., ale z drugiej strony tyle czasu sie o Niego starałam... i kręci mnie, ma wiele cech, które mnie denerwują i w ogóle... Nie wiem co mam zrobić:-/

Gość czy to ma sens
To mnie pocieszyliście:-( chyba zwariuję:-/ Boję się, że skrzywdzę Jego i siebie:-( ze bedę w to brnęła i w końcu zmarnuję tyle czasu., ale z drugiej strony tyle czasu sie o Niego starałam... i kręci mnie, ma wiele cech, które mnie denerwują i w ogóle... Nie wiem co mam zrobić:-/

Gość czy to ma sens

Gość herbatka biała
Jeżeli potraficie sie mimo rożnic dogadać to OK, ale kiedy na każdy temat on ma inne zdanie, uznajecie inne wartości itp. to to nie ma sensu, bo nie wyobrażam całe życie być niezrozumianym

Gość czy to ma sens
niooo nic zobacze co z tego będzie... Mam nadzieję, że jednak jakoś się dogadamy bo to mój pierwszy chłopak mimo iż mam juz ponad dwadzieścia lat..czekałam na tego jedynego... mam nadzieje, że to On...

Gość bo z przeciwienstwami tak jest
ze fascynują na początku jako cos innego, odmiennego od nas - natomiast potem zazwyczaj staje sie to wielkim problemem w zwiazku. Sama nie potrafilabym byc z kims calkiem ode mnie odmiennym bo w partnerze szukam m.in. zrozumienia. Podobe wartosci sa bardzo wazne by zwiazek byl szczesliwy i trwaly.

Gość herbatka biała
to podobnie jak ja , mi się nie udało, ale trzymam kciuki

Gość czy to ma sens
Nie dziękuje:-p ehh może mnie się uda:) W sumie bardzo bym chciała,ale czas pokaże....