Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blakusa

prezent dla mojego mezczyzny gps?

Polecane posty

Gość blakusa

witam, moj maz, ma na poczatku stycznia urodziny, ostatnio zasugerowal mi, ze gps jest bardzo przydatny.. wiec zastanawiam sie, gdzie moglabym znalezc cos, co mogloby zaspokoic mojego meza... nie znam sie na tym zupelnie, wiec wierze, ze jestescie mi stanie cos wartosciowego doradzic. z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi!

Gość karoolek..............
kazdy sprzedawca doradzi Ci po rozmowie z Toba co masz wybrac - nie wybieraj tych z niskiej półki , zapytaj ile czasu masz na ewentualny zwrot z racji ewentualnego niezadowolenia .

Gość karoolek..............
Dla mnie najlepszym rozwiazniem jest gps w telefonie ! nie musze zabierac dodatkowego urzadzenia , a telefon zawsze sie ma przy sobie wiele razy w pracy sie mnie pytają gdzie jest ta ulica ?? wlaczam gps i pokazuje gdzie jest . Chowac go pzred zlodziejami nie musze bo po wyjsciu z auta telefon pzreciez mam przy sobie . A w kwesti działania ? mi tam wystarczy to co mam , a jezdze naprawde duzo jak w pracy tak cywilnie i wlasnie z gps -em - zawsze zajechalem ...

To jest bardzo fajny i przydatny prezent. A gdzie Twój mąż najczęściej podróżuje? Bo jeśli są to sporadyczne wypady, to lepiej kup mu urządzenie wielofunkcyjne, jakiegoś palmtopa, nacieszy się także telefonem i internetem. Natomiast jeśli jego praca wiąże się z podróżami, to może zainwestuj w nawigację. Obojętnie na co się zdecydujesz, zapoznaj się z ofertą tego sklepu http://www.wasserman.pl/ Mają niskie ceny i ogromy wybór tego typu urządzeń.

To jest bardzo fajny i przydatny prezent. A gdzie Twój mąż najczęściej podróżuje? Bo jeśli są to sporadyczne wypady, to lepiej kup mu urządzenie wielofunkcyjne, jakiegoś palmtopa, nacieszy się także telefonem i internetem. Natomiast jeśli jego praca wiąże się z podróżami, to może zainwestuj w nawigację. Obojętnie na co się zdecydujesz, zapoznaj się z ofertą tego sklepu http://www.wasserman.pl/ Mają niskie ceny i ogromy wybór tego typu urządzeń.

To jest bardzo fajny i przydatny prezent. A gdzie Twój mąż najczęściej podróżuje? Bo jeśli są to sporadyczne wypady, to lepiej kup mu urządzenie wielofunkcyjne, jakiegoś palmtopa, nacieszy się także telefonem i internetem. Natomiast jeśli jego praca wiąże się z podróżami, to może zainwestuj w nawigację. Obojętnie na co się zdecydujesz, zapoznaj się z ofertą tego sklepu wasserman.pl. Mają niskie ceny i ogromy wybór tego typu urządzeń.

Według mnie powinnaś skontaktować się z obsługą tego sklepu http://nawigacje-gps.pl/index.php?k6,nawigacja-samochodowa-gps Mają szeroką ofertę i sporo promocji, więc z pewnością da się coś wybrać dla Twojego mężczyzny. A jeśli kompletnie się na tym nie znasz to powiedz o tym obsłudze - pomogą Ci coś wybrać.

Lauren pisze o Wassermanie.. No z tego co widzę, dorwiesz tam nawigację już za trzy stówki, więc może warto u nich się rozejrzeć? GPS bardzo przydatny gadżet, o ile ma aktualne mapy, bo bez tego można sobie zrobić niespodziewaną wycieczkę donikąd :D

Gość stefa od kotleta
Ja tylko dodam od siebie ze lubie jak gps wymawia nazwy ulic.

Ta nawigacja, którą poleca latte jest całkiem niezła, ale możesz też popatrzeć na jakąś z firmy pentagram. Słyszałam dużo pozytywnych opinii na temat tych nawigacji więc sądzę, że na pewno są dobre. zresztą sama korzystam z takich i sobie chwalę. Popatrz np na tą: http://www.wasserman.pl/index.php?products=product&prod_id=676 Myślę, że mąż na pewno będzie z takiej zadowolony

I co? GPS kupiony? Zawsze interesują mnie reakcje mężów na prezenty w stylu GPS :) Zadowolony był? Powiedział, że to jego wymarzony prezent? :D Nie sadzę, żeby mój facet chciał dostaać ode mnie coś podobnego na urodziny. On woli coś bardziej osobistego po prostu :)

GPS z biedronki za niecałe 200pln a takie za 600-800pln niczym się nie rózni jak tylko oprogramowaniem ktore mozna sciągnąc z neta za darmo i zainstalować. A tak wogóle to najlepszym rozwiązaniem to np. jakis pocket PC z nawigacją. Ja mam HTC Kaiser, telefon,nawigacja, windows mobile w jednym. Dobry tez HTC Diamond i niedrogi albo jak ktoś nie trawi HTC to sonyericson Xperia cz samsung Omnia.

Ja polecam nawigacje trzech firm, TomTom, Nav Road i Mio. Te dwie pierwsze mają trochę droższy sprzęt, ale najwyższej jakości. Natomiast Mio można dostać już za 300 złotych (sklep.hadron.pl) z dokładną mapą Polski.

Gość zomek
Lauren_Hill: Po tej reklamie kupilbym wszystko tylko nie wassermanna. kobiety: Nie bierzcie sie za kupowanie technicznych rzeczy dla facetow bo wcale was za to nie pochwala. Kobieta nie wie ze jeden srubokret jest dobry a drugi jest gowniany, bedzie patrzec ktory ma ladniejszy kolor, zeby pasowal do samochodu.