Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowa miasta cieni

Niedoszli samobójcy........

Polecane posty

Gość królowa miasta cieni

czy są tu jacyś? jak się żyje po nieudanej próbie? czy można odzyskać chęć do życia? a może dostaje się podwójnej siły, by żyć... czytam "Weronika postanawia umrzeć" i zastanawiają mnie te sprawy.... sama często myślę, że ta postać jest mi bliska, gdy jest mi bardzo źle, paradoksalnie moim pocieszeniem jest to, że jakby coś, to mogę wszystko zakończyć....

🖐️ Jako nastolatka miałam jedną próbę ze środkami na sen... Pojechałam do szpitala na odtruwanie :O Później rozmowa z psychiatrą.. byłam zmuszona uczestniczyć w zajęciach grupowych i do spotkań z psychologiem. Coś jeszcze chcesz wiedzieć ?

Gość taka sobie77
już nie raz próbowałam, teraz coraz częściej, czytałam książkę, ale wszystko zalezy od sytuacji w której sie znajdujesz

Gość taka sobie77
już nie raz próbowałam, teraz coraz częściej, czytałam książkę, ale wszystko zalezy od sytuacji w której sie znajdujesz

Gość ciekawski galimaja

Gość Volpe
Samobojstwo - ostatnie wolanie o pomoc. Co mnie powstrzymywalo? Mysl o tym, jakie to jest egoistyczne zagranie. Odetne sie od problemow, ale co z najblizszymi?* Polecam publikacje medyczne na ten temat. Dowiesz sie co najczesciej kieruje samobojcami, oraz tego jak wielu ratowanych tak naprawde nie chcialo sie zabic. To czesto maja byc drastyczne proby zwrocenia na siebie uwagi. *marny wiek okresu dojrzewania, anoreksja i masa innych niezbyt blahych problemow