Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htslr

problem natury intymnej mezczyzny

Polecane posty

Gość htslr

spotykam sie od niedawna z pewnym, bardzo fajnym chlopakiem. na suto zakrapianej imprezie przyznal mi sie do istnienia dosc dziwnego w moim odczuciu problemu... podobno pare lat temu mial zaawansowana operacje penisa (cos w stylu stulejki)- wczesniej uprawianie seksu bylo zdecydowanie utrudnione, po juz niby wszystko mialo byc w porzadku, ale.... on ma wciaz blokade psychiczna i nigdy przenigdy nie przezyl orgazmu z kobieta! tak szczerze to jestem przerazona. czy ktokolwiek mial kiedys takie problemy ze swoim facetem? a moze sami panowie cos wiedza?

Gość xxxxxxxxxxxxxxx5xxxxxx
Trochę tego nie rozumiem, przecież orgazm jest równoznaczny z wylatywaniem spermy, więc albo on nie potrafi po prostu dojść, albo to jakaś anomalia, nawet jak nie ma spermy to facet odczuwa pewnego rodzaju przyjemność, ale na pewno już mniejszą.. żal mi chłopaka, powinien udać się do specjalisty, nie wiem ogólnie w czym rzecz czy on od tamtego czasu nie dochodził nawet podczas onanizmu czy w trakcie stosunku czy ogólnie nie może..

Gość karoolek..............
troche nie precyzyjny ten post , znaczy sie co ? sypial z kobietami , ale orgazmu nie mial za to onanizujac sie go ma ? to nich sie pzrespi z kobietą w koncu jesli z nia nie spał i bedzie git

Gość htslr
podobno sam zawsze mogl. z kobieta wczesniej w trakcie seksu nie za bardzo ze wzgledu na anomalie w budowie. teraz nie ma juz zadnego problemu fizycznego- pozostal tylko ten w glowie. jakies rady, jak mam sie do tego zabrac?

Gość abby_01
Jeśli ma taką blokadę, to powinien iśc do psychologa/seksuologa. I to czym prędzej, bo szkoda życia...

Gość a ja tam wiem
bywa tak, że facet np. ma za krótkie więzadełko, albo chce się obrzezać, bądź ma inny tego typu problem, który wymama interwencji chirurga. faceci często obawiają się takich zabiegów, bo czasem mogą się one wiązać np. z impotencją... tak jest z tym za krótkim więzadełkiem - albo przy jego chirurgicznym przecięciu wszystko ładnie się zrośnie, penis się wydłuży i wszystko będzie ok, albo facetowi do końca życia już nie stanie... - przykre, ale prawdziwe... musiał Ci bardzo zaufać, skoro Ci o tym powiedział, naprawdę BARDZO. (czytałam kiedyś na onecie, że przy usuwaniu stulejki niemowlakowi spalono penisa i chciano go przerobić na dziewczynke :o )

Gość htslr
napisalam posta ale mi wcielo go cos widze :/ wiec jeszcze raz. tak- sam moze dojsc, nie- z kobietami nie (w zaden sposob). jest to tylko i wylacznie kwestia psychiki. pytanie: jak sie znalezc w tej sytuacji? :)

Gość htslr
napisalam posta ale mi wcielo go cos widze :/ wiec jeszcze raz. tak- sam moze dojsc, nie- z kobietami nie (w zaden sposob). jest to tylko i wylacznie kwestia psychiki. pytanie: jak sie znalezc w tej sytuacji? :)

Gość niestety ale mialam faceta
ze stulejka i tragedia, ty sie czujesz niespelniona bo go nie zaspokoisz, on tez Cie raczej nie zadowoli...ja bym sie za takiego juz wiecej nie brala. no chyba ze chcesz robic za matke terese z kalkuty i bawic sie w seks z facetem co nie bedzie mial z Toba nigdy orgazmu...

ze stulejka i tragedia, ty sie czujesz niespelniona bo go nie zaspokoisz, on tez Cie raczej nie zadowoli...ja bym sie za takiego juz wiecej nie brala. no chyba ze chcesz robic za matke terese z kalkuty i bawic sie w seks z facetem co nie bedzie mial z Toba nigdy orgazmu...

Gość htslr

Gość hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
" Trochę tego nie rozumiem, przecież orgazm jest równoznaczny z wylatywaniem spermy," BZDUUUUUUUUURRAAAAAAA!!!!!!!!! i to jest dowód na to, jak wy mało wiecie o seksie i facetach:D

Gość hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
" Trochę tego nie rozumiem, przecież orgazm jest równoznaczny z wylatywaniem spermy," BZDUUUUUUUUURRAAAAAAA!!!!!!!!! i to jest dowód na to, jak wy mało wiecie o seksie i facetach:D

Gość na bank blokada psychiczna

a czy musi od razu dochodzic W kobiecie? niech sie powoli oswaja, np niech sobie zrobi dobrze w Twojej obecnosci, potem z czasem Ty mu zrob albo ustami albo reka, a jak juz sie przyzwyczai i bedzie to dla niego w miare latwo osiagalne, to sprobujcie tak, zeby mogl dojsc w Tobie i tyle. male kroczki sa kluczem do sukcesu :) troche to potrwa ale jest mozliwe do realizacji powodzenia :) a, i duzo go chwal, ze jest duży, ładny, twardy i niewiadomo jeszcze jaki, zeby sie wyleczyl z kompleksu

Gość wiesz fgnhhnh
wiesz co musisz to zaakceptować ,bądz dla niego wyrozumiała i tyle z czasem uda Wam sie

po pierwsze - duzo go chwal, ze jest duzy, twardy i co tam Ci jeszcze przyjdzie do glowyw, bo musisz go wyleczyc z kompleksow po drugie - daj mu sie oswoic, najpierw niech on sie sam pozabawia przy Tobie, potem Ty sie nim zajmij reka albo ustami i dopiero jak juz sie nauczy konczyc przy takkiej stymulacji, to probujcie zeby dochodzil w Tobie po trzecie - wszystko przychodzi z czasem wiec nie zniechecaj sie jak po trzech probach nadal niewiele bedzie z tego wychodzilo, cierpliwosc i male kroczki to klucz do sukcesu

Gość htslr
dzieki za wszystkie wypowiedzi. wiecie, gdyby on dochodzil np przy pomocy reki czy ust kobiety, nie bylabym tak zszokowana.... ale to nigdy nigdy przenigdy nie mialo miejsca!! jakies rady jeszcze?

wiecie, gdyby on dochodzil np przy pomocy reki czy ust kobiety, nie bylabym tak zszokowana" niektóre kobiety to naprawdę straszne naiwniary :D

Gość htslr
na czym polega moja naiwonść?

że łykasz głodne kawałki o braku orgazmu z powodu kłopotów ze stulejką w dzieciństwie :D

Gość htslr
nie widze zadnego powodu, dla ktorego mialby mi mowic takie rzeczy , jesli nie bylyby prawda. i wlasnie nie w dziecinstwie, ale pare lat temu.

może ma tą nadzieję że szybciej niż zwykle wezmiesz mu do buzi albo do ręki i może w jakis cudowny sposób osiągnie przy tobie orgazm :D a na marginesie to skoro osiaga sam orgazm trzepiąc sobie kapucyna to zapewniam cię ze jest i zdolny do osiągniecia orgazmu z kobietą .... faceci nie maja skomplikowanej natury w tym aspekcie ... U nas wszystko jest proste w tej materii ... Problemem w przypadku tego kolesia było najprawdopodobniej nie umiejetne podejscie jego partnerek do tych spraw , albo ślamazarnie całowały go w penisa albo zamiast penisa dotykały go przez godzinę po sutkach .... :D

Gość htslr
wiadomo, ze jest zdolny. od poczatku mowilam, ze problem lezy w psychice a nie jego ciele. w to, ze uwaza, ze bedziemy SZYBCIEJ uprawiac seks po tym wyznaniu igdy nie uwierze, bo to raczej zniecheca, a nie zacheca kazda przecietna kobiete. pewnie nie wszystkie jego partnerki byly jakies super super w lozku, ale nie moze zalozyc, ze wszystkie byly totalnie beznadziejne. a zadnej sie nie udalo. przeraza mnie to.

w to, ze uwaza, ze bedziemy SZYBCIEJ uprawiac seks po tym wyznaniu igdy nie uwierze, bo to raczej zniecheca, a nie zacheca kazda przecietna kobiete." nie znasz starego i sprawdzonego sposobu na przelecenie panny ? To sposób na litość :P wiadomo, ze jest zdolny. od poczatku mowilam, ze problem lezy w psychice a nie jego ciele." a to on jest kobietą że podchodzi psychicznie do sexu ? ;) Naprawdę mało kiedy się zdarza by zawaliła psychika u faceta w przypadku gdyby np taka Megan Fox brała mu do buzi ;) Facet to nie kobieta i jemu psychika działa w tym aspekcie zupełnie inaczej niż wam ... Zbyt prości jesteśmy w takiej dziedzinie jak sex ... Nam wystarczą zwinny język i fajne pełne usta ;) A jak do tego dochodzi jeszcze ruchliwa ręka to uwierz mi ale blokada w takiej chwili to SF ;) Nie mówię bo zdarzają sie nam awarie ... Ale niektórzy mają to szczęście że mają sprawną ekipę do naprawy owej awarii ;)