Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejbisidi

czy wysłac mu zaproszenie na naszej klasie?

Polecane posty

Gość ejbisidi

poznałam w piątek fantastycznego chłopaka. bardzo mi się podoba. Mój brat nas ze sobą poznał, trochę porozmawialiśmy, potańczyliśmy chwileczkę, ale on musiał wracać do domu. Ja też troszkę się mu chyba spodobałam- takie rzeczy widać, prawda? Szukałam go wszędzie i pytałam wszystkich znajomych od soboty rana. Dziś wreszcie koleżanka pomogła mi i znalazłam go na naszej klasie. Myślę sobie czy by mu nie wysłać zaproszenia, żeby o sobie przypomnieć. Jeżeli mu zależy to napisze do mnie, jak myślicie? Boję się tylko że on o mnie zapomniał, albo że spyta czy my się znamy. To takie upokarzające... . Mogłabym mu ewentualnie napisać jakąś wiadomość, ale jaką? Czy to nie jest trochę głupi pomysł z tym zaproszeniem? Że tak szybko już zpraszam go do znajomych choć znamy się tak króciutko?

Gość K_alina_
moim zdaniem nie wysyłaj moze lepiej bedzie jak bedzie wiedzial ze go podgladalas nie wiem czy da sie takie cos ustawic na nk? wtedy moze on wysle Ci zaproszenie:)

Gość ejbisidi
nie nie mam tego podglądania. dlaczego nie wysyłać? ja też nie jestem pewny czy to dobry pomysł

Gość tyr.jsdlcsdk
Stara prawda jest taka, że jak będzie mu zależeć to znajdzie Twój nr choćby za pomocą piekieł, wiem jak było z moim chłopakiem, dorwał mój nr poprzez kolegę (wmówił mojej kumpeli) że to kolega chce a nie on :D bo inaczej by mu nie dała, bo była w nim zakochana :) także sama widzisz, że jak się chce to się umie., :)

Gość ja bym tez nie posylala
juz lepiej z tym podgladaniem

Gość ejbisidi
nie nie ma możliwości z tym podglądem. Dlaczego nie zaproszenie? je też mam mieszane uczucia wobec tego pomysłu...

Gość ejbisidi
dlaczego nie?

Gość ejbisidi
dlaczego nie?

Gość papitka2222
ale problem, glupie baby ! jak poczulas chemie miedzy wami to wyslij ! zaproszenie na nk do niczego niezobowiazuje, ani wyslanie jego wstydu nieprzynosi :o idz na calosc, bo potem bedziesz zalowac:):)