Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezkomiztym

równiez zdradzilam chlopaka. i co tu robic?

Polecane posty

Gość ciezkomiztym

to było dokladnie 10 miesiecy temu,na początku naszego związku. nie czulam nic do niego,bylam z nim od tak,wiec poszlam sobie na imprezke i calowalam sie z pewnym kolega za miesiac historia sie powtorzyla,ale juz z innym chlopakiem. no a po tej imprezie już cos zaczelo iskrzec między nami,zaczelo nam na sobie zalezec,nigdzie juz mnie nie puszczal,pokochalam go calym sercem i nie wyobrazam sobie teraz kiedy czuje do niego tylko,powtórzyc te zasrane incydenty,przez ktore nie moge funkcjonować,bo mam ciągle wyrzuty sumienia. a teraz to jest dramat. i co tu zrobic? chlopak mowi,ze czuje,ze ladnie go robilam w chuja na tych imprezach ale ja obracam to w zart.chce mu wyznac prawde ale nie wiem czy ja i nasz zwiazek jest na to gotowy a przede wszystkim on,bo zarty zartami,ale jezeli mu jasno powiem-tak calowalam sie z innymi,co on zrobi? tak mozecie mnie zwyzywac ale oczekuje porad.

Gość ciezkomiztym
wszyscy spia czy kazdemu wali sie kafeteria?

Gość lolopolo
mi sie coś psuć zaczeło w zwiazku dlatego zakonczyłe go... okazało sie że tak samo robiła, mówiła mi czułe słowka... a do kogo innego chodziła na bzykanie... brzydze się nią