Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pietruszka bezzz natki

Byla mojego faceta zaczyna nam mieszac w zwiazku.

Polecane posty

Moj byly mial dzieczyne i wpadli.Maja 4- letnie dziecko.Od 3 lat nie sa ze soba.Przez ten czas miala juz 2 facetow.I niedawno rozstala sie ze swoim facetem.I zaczyna nam mieszac.Pod pretekstem dziecka.Moj facet zawsze mala na weekend bierze.I raz w tyg.bo mala chodzi do przedszkola. A teraz ciagle do niego wydzwania, kaze dziecku mowic ze chce do taty.Powiedziala mojemu ze stracila prace, rozstala sie ze swoim i nie ma za co zyc.Nawet w tym roku 1 raz od rozstania podzielili sie oplatek zyczenia " mam nadzieje ze sie tobie ulozy w nowym zwiazku".Caigle pisze do niego ze musza porozmawiac. Zaczynam sie powoli bac.Co ta dziewczyna od niego chce. Mysle ze szuka sponsora.Teraz zrobila sie mila dla niego. Bo jak miala faceta to ciagle sie klocili- potrafila powiedziec do mojego" co ty za ojciec na weekendy".Moj facet to prawdziwy ojciec dla corki.

Gość MAM TEN SAM PROBLEM
wiem jak sie czujesz....a co on na to? eks mojego faceta chce by do niej wrocil....wiedzialam, ze tak bedzie--ale on powiedzial, ze kocha tylko mnie.pogadaj z nim szczerze i glowa do gory

On powiedzial mi ze on juz nic dla niego nie znaczy.Ze kocha mnie i to ze mna chce byc. Jej chodzi tylko o kase o nic wiecej.Teraz nie ma pracy i szuka sponsora.

Gość iiiiiiiihaahaha
Ty jak sie domyslam wpierdalasz sie miedzy nich i tylko kombinujesz zeby zaszkodzic w ich relacjach. Zwiazalas sie z facetem z dzieckiem wiec musisz sie z tym teraz liczyc.Ja z moim ex nie dzielilam sie oplatkiem ale zyczenia zlozylismy sobie, bo tak wypada. Ich zawsze bedzie laczylo dziecko.Jesli jestes pewna jego milosci do ciebie, nie powinnas mieszac miedzy nimi.Jesli kocha ciebie nie ma czym sie martwic a ja ignorowac.

Ja sie wtracam w ich sprawy.Oni nawet ze soba nigdy nie rozmawiali. po tym jak sie rozstali.Jedynie o tym kiedy wziasc dziecko i o ktorej ma ja przyprowadzic. To ona teraz miesza w naszym zwiazku bo rozstala sie z facetem.

Mialo byc nie wtracam sie w ich sprawy.

Gość jestem eks i jestem nową żoną
i w bajeczki o strasznych eks to już dawno nie wierzę a już najbardziej zadziwia mnie jak Wy doskonale orientujecie się z iloma to facetami żyły te eks, że takie straszne były :D, zdradzały, oszukiwały :D, że teraz straciły pracę i przypomniały sobie o waszych "męskich" skarbach a... i jeszcze zdechł chomik rany, lepiej działacie niż CBA może zacznijcie żyć swoim życiem i zacznijcie wymagać od swoich facetów, by myśleli i załatwiali swoje sprawy sami, a nie pieprzeli farmazony, by zbyć to na kogoś... swoją drogą to może Wasi faceci chcą wrócić do eks, bo mają już dość takich węszących i niedowartościowanych bab