Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może morze

Właśnie odebraliśmy obrączki!

Polecane posty

Gość a może morze

ale jestem szczęśliwa :) do ślubu już prawie wszystko gotowe, ale jakoś tak ten odbiór obrączek wprawił mnie w taki dobry humor :) zamówiliśmy je na początku grudnia a wczoraj odebraliśmy :) jak się wam podobają? :> http://www.taxor.pl/obraczki_slubne_swepol.php?ido=189&kol=4 mamy dokładnie takie, tylko w wersji bez diamencika i szczerze mówiąc "na żywo" bardziej mi się podobają ;) zdaje sobie sprawę że pewnie nie każdemu się będą podobały, ale jestem ciekawa waszych opinii :P pozdrawiam, i Szczęśliwego Nowego! :)

Gość lustroo
ładne:)

ladne, my bedziemy mieli calkiem zwykle proste bo takie nam sie najbardziej podobaja:)

Bardzo ładne, ale o ile dobrze widzę, będziecie mieli to, co my ze swoimi - nie powiększycie ich za parę lat i będziecie musieli wymienić na inne. Moje co prawda były jeszcze bardziej "fikuśne", ale clue problemu to samo.

Gość mi sie nie podobaja

Gość a może morze
nie no spoko, obraczki nie kazdemu musza sie podobac, ale dlaczego zaraz mamy byc pustakami i durniami ze sie pobieramy? Po pierwsze ktos tu chyba pytania nie zrozumial... a po drugie co w tym zlego ze dwoje ludzi chce sie pobrac? co niby lepiej do konca zycia byc samemu jak palec, trwonic kase na glupie ucieszki? powodzenia w zyciu... a slub 7 sierpnia 2010 :)