Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość20

okres

Polecane posty

Gość gość20

Witam mam taki problem otóż od roku współżyjemy z chłopakiem żadnych problemów ze spóźniającymi okresami ogólnie uważamy żeby nam nie pękła prezerwatywa nic co by mogło prowadzić do ciąży...teraz ten problem...okres powinnam dostać 13 listopada mój cykl trwa 32 dni i pojawiła się @ tyle ze trwała 2 dni;/ następnie 30 dostałam kolejną @ która trwała 5-6 dni jak zawsze co to może znaczyć?? dodam jeszcze że w listopadzie miałam trochę problemów rodzinnych i z moim chłopakiem parę sprzeczek no i dostałam dziwną wysypkę na całym ciele na którą przyjęłam zastrzyki antyalergiczne może mi ktoś pomóc???

Gość sialala1111
jeśli coś Cię niepokoi to najlepiej udać się do ginekologa, on rozwieje wszelkie twoje wątpliwości. W ciaży na pewno nie jesteś, mozesz być spokojna ale przebadać się profilaktycznie nie zaszkodzi.

Gość To raczej wina stresu...
...i leków. Owulacja mogła się przesunąć. Poza tym te pierwsze dwudniowe krwawienie mogło być plamieniem, a dopiero później pojawiło się prawdziwe miesięczne krwawienie. W ciąży raczej nie jesteś, a z tymi plamieniami, jeśli się w nowym cyklu pojawią - trzeba się udać do lekarza. Powodzenia!