Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluszekZZZ

wymioty -jak często wymiotujecie

Polecane posty

Gość maluszekZZZ

ja wymiotoalam latem 3 razy i do teraz sie boje, zawsze mam lęki ze zaraz mnie to znow spotka, a te wymioty byly raczej jednorazowe trwaly z godzine, nie byly spowodowane alkoholem, chyba cos mi zaszkodzilo:/ a u was jak to jest??? jak czesto wymiotujecie???????/ nie boicie sie ze to wroci? ze zdarzy sie np w sklepie????

Gość mmmmnnmmnm
Jak byłam mała "bałam się" wymiotoeać :) Co prawda rzadko mi się zdarzało, raz na dłuższy czas kiedy się czymś zatrułam. Niestety, odkąd zaczęły się u mnie problemy z jelitami, wymiotowałam często (w zależności od tego, jak się czułam - czasami nawet kilka razy dziennie, często prowokowałam, bo chciałam sobie ulżyć). Na szczęście od dłuższego czasu czuję się lepiej, nie wymiotuję, jem normalnie i przytyłam :)

Gość mmmmnnmmnm
Jak byłam mała "bałam się" wymiotoeać :) Co prawda rzadko mi się zdarzało, raz na dłuższy czas kiedy się czymś zatrułam. Niestety, odkąd zaczęły się u mnie problemy z jelitami, wymiotowałam często (w zależności od tego, jak się czułam - czasami nawet kilka razy dziennie, często prowokowałam, bo chciałam sobie ulżyć). Na szczęście od dłuższego czasu czuję się lepiej, nie wymiotuję, jem normalnie i przytyłam :)

Gość maluszekZZZ
up

Gość llpp
srednio raz na 3/4 lata

Gość do kasacjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
raz do roku??

Gość nagwes
ja mam emetofobię - czli lęk przed wymiotami. poszukaj tu na kafe jest o tym topik.... może cioś ci pomoże???

Ostatnio zatrułam się przed wigilią. Prawdopodobnie żołądkowi zaszkodziły fryty usmażone na niezbyt świeżym oleju. Wcześniej wymiotowałam pod koniec marca. Mój żołądek nie wytrzymał trzeciego antybiotyku. Brałam wtedy po kolei 4 rodzaje i żaden nie pomógł.

Gość debilnetoooooooooooo

Gość maluszekZZZ
up