Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana po swietach

maz chce rozwodu.

Polecane posty

Gość zalamana po swietach

jestesmy po slubie 5 lat mamy 2 letnia core a on mi oznajmil ze nie chce juz zemna byc. wiecie jaki podla powod: dopelnieniem milosci jest sex w ktorym ty sie nei sprawdzasz, przed slubem bylo inaczej teraz jest bardzo zle pod tym wzgledem i ze nie docieraqja do mnie zadne rozmowy, zekomo stalam sie kloda. niechce analu ( to chyba jasne przeciez to boli), niechce calego wziasc do ust (jak mam to zrobic skoro chce mi sie wymiotowac jak tak daleko wklada !!!! )jestem w szoku, sex powodem rozstania !!!

Gość hahahahaha54454
gowno nas to obchodzi

Gość uli cznica
każdy ma swoje upodobania trudno brać rozwód nie próbując coś zmienić. chyba że pracowaliście już nad waszym pożyciem? anal nie boli jeśli kobieta lubi tak samo z braniem do ust, tą sztukę trzeba opanować, a lekkie podduszanie może sprawiać przyjemność

Gość uli cznica
każdy ma swoje upodobania trudno brać rozwód nie próbując coś zmienić. chyba że pracowaliście już nad waszym pożyciem? anal nie boli jeśli kobieta lubi tak samo z braniem do ust, tą sztukę trzeba opanować, a lekkie podduszanie może sprawiać przyjemność