Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boze dlaczego mi to robisz

Jestem w ciazy.Co mam zrobic? WPADLAM

Polecane posty

Gość Tu prawdziwa autorka-boze
Ten ktos kto sie zaczernil zrobil mi na zlosc.Ja nie zdazylam sie zaczernic.

He.Poczytalam topik.Autorko!Mam ten sam problem.Tez przytylam 40kg.I mi rowniez dali za malo znieczulenia.Ciezko bylo. Ale ja nie mam takiego leku przed kolejnym porodem.Hehe,bo ja juz nie bede rodzic.

Gość Prawdziwa autorka-boze
Wiesz co? Daruj sobie.Smieszne i zalosne.

Może i się da.Bo w sumie moja bratowa przytyła 38kg,ale to co wymyślilam naprawde było klamstwem.Przeciez gdyby mnie cieli na żywca juz dawno zaskarżylabym szpital.Poza tym na początku wielka depresja,na drugi dzień juz psycholog i wszystko ok?zdecydowalam ze urodzę.Proszę Was.Wiem,ze umiem wymyślać niezłe historyjki,bo na codzien zawsze załoze jakiś głupi temat jak mi się nudzi.Ludzie są tak głupi,ze wierzę w byle co i az czasem śmiac sie chce. Widze, ze jakas małolata się niezle nakręcila na moj temat i teraz bedzie ze mną walczyla.Na szczęscie zdąrzylam się zaczernic i nikt mnie nie podszyje.

Widac,ze ten ktos kto sie zaczernil to nie jest prawdziwa autorka topiku. Nie podszywaczu.Ja mialam podobnie i nie zaskrzylam szpitala choc dawano mi taka propozycje.To nie jest takie proste.

Gość prawdziwa autorka-boze
Fanie,ze ktos mi wierzy.Dzieki Maria.KAfeteria kiedys byla powaznym forum.Dopoki nie zawladnely nim takie dzieci jak ten podszywacz,ktory krazy po kafe i robi na zlosc.Ale ja sie tym nie zmartwilam.Mam wiecej problemow na glowie.PA.

To o czym piszesz czy drogie czy tanie to sprawa dyrektorow i urzednikow, lekarza nie bardzo interesuje cena leku jezeli ma go w rece i nie bedzie sie zastanawial czy go podac jezeli szpital to zakupil.Jesli naprawde nikomu z nas nie ufasz to lecz sie sama i nie zawracaj ludziom glowy.Skad masz takie informacje ze wiekszosc w szkolach specjalnych to ofiary bledow? Coraz mniej ci wierzę, że pracujesz w szpitalu... O wydatkach decyduje ordynator, który też jest lekarzem. I wiem że często przykazuje, żeby za wszelką cenę unikać kosztów, nie robić operacji ani badań jeśli tylko da się ich nie robić. Tak jest w prawie każdym szpitalu. A co do pokrzywdzonych dzieci to może to nie większość - ale słyszałam tak od kogoś co pracuje w takim ośrodku... sama mam dziecko chore na Zespół Westa, bo lekarze nie chcieli zrobić mi na czas ces. cięcia. Wystarczy spytać jakiegokolwiek neurologa - bo oni potem leczą te zaniedbania. A ludzie często nawet nie zdają sobie sprawy z wielu rzeczy - niektóre choroby mogą odezwać się po latach, jak np. padaczka.

Gość fionka 40
Wierz sobie w co tylko chcesz, wolno Ci ale wiedz ze lekarze nie licza pieniedzy wydanych na pacjenta tylko procedury i punkty. Te punkty dopiero w kancelariach statystycznych sa zliczane na konkretne i wymierne sumy. Inna sprawa jest to ze wypisujac pacjenta lekarz musi te wszystkie punkty do siebie dodac[ punkty za znieczulenie, zabieg operacyjny, pobyt na oddziale itp.] i mniej wiecej wie ile kosztuje punkt w danej procedurze. Zbyt zagmatwane? Czasem trzeba przyjac kilka drobiazgow zeby wlasnie takimi pacjentami ,,zarobic'' na chorego , ktory musi miec wykonany powazny i skomplikowany. Zapytaj byle kogo kto ma jakis zwiazek ze sluzba zdrowia to bedzie wiedzial na pewno co ja tu do Ciebie usiluje rozmawiac, nawet kazda niedouczona pielegniarka .

Gość fionka 40
Jeszcze jedno piszac ze nie wszystkie choroby mozna zdiagnozowac w zyciu plodowym wlasnie to mialam na mysli ze wiele z nich ujawnia sie nawet po latach. Jesli dziecko ma schorzenie np ukl. nerwowego a Ty dowalisz mu jeszcze narkoza to faktycznie ,,czulki mu nie wyrosna'' najwyzej przestanie oddychac zaraz po urodzeniu albo wogole nie zacznie.

Gość gość
niezaplanowana ciąży ?potrzebujesz pomocy?porady? jestem osobą obeznaną na ten temat,numer kont. 725116815