Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlaJemioła_

ubrać się tak na sylwestra?

Polecane posty

Gość OlaJemioła_

lece na domówke większosc ludzi nie bede znać .. mam styl elegancki,zadnych bluz czy krótkich rękawków ...zwykłe topy na ramiączkach na to jakies opięte sweterki bądz żakiety..mam 18lat i czuje ,ze jak wyskocze w zestawie,ktory sobie przygotowałam to wezmą mnie za jakas snobke.. mój strój:czarna sukienka odcięta pod biustem na dole puszczona na ramiączkach ze skórki na to czarny żakiet z 3/4 rękawkiem,ciemne opięte rurki(oczywiscie ze względu na pore roku albo brązowo-kremowe zamszowe kozaki,albo czarna zamszowe na delikatnym obcasie z 3cm sama mam 172,5:D) dodatki to myslalam nad turkusowymi koralami ,badz jakims skromnym łańcuszku..włosy bym na dole podkręciła troche,góre spieła do tyłu i przód troche opuscila(takie delikatnie puszczone podkręcone kosmyki) .. wiem,ze pisze dosyc zawile..ale sylwester sie zbliża,a ja czuje,ze jestem w czarnej dupie:O .. jak myslicie? za powaznie? większosc osob mi radzi,zebym tylko nie ubierała sweterkow:D bo mam tendencje do noszenia wiecznie sweterkow rozpinanych badz wkładanych o pastelowych kolorach...

Gość pomaluj mu paznokcie
rób co chcesz