Gość OlaJemioła_ Napisano Grudzień 29, 2009 lece na domówke większosc ludzi nie bede znać .. mam styl elegancki,zadnych bluz czy krótkich rękawków ...zwykłe topy na ramiączkach na to jakies opięte sweterki bądz żakiety..mam 18lat i czuje ,ze jak wyskocze w zestawie,ktory sobie przygotowałam to wezmą mnie za jakas snobke.. mój strój:czarna sukienka odcięta pod biustem na dole puszczona na ramiączkach ze skórki na to czarny żakiet z 3/4 rękawkiem,ciemne opięte rurki(oczywiscie ze względu na pore roku albo brązowo-kremowe zamszowe kozaki,albo czarna zamszowe na delikatnym obcasie z 3cm sama mam 172,5:D) dodatki to myslalam nad turkusowymi koralami ,badz jakims skromnym łańcuszku..włosy bym na dole podkręciła troche,góre spieła do tyłu i przód troche opuscila(takie delikatnie puszczone podkręcone kosmyki) .. wiem,ze pisze dosyc zawile..ale sylwester sie zbliża,a ja czuje,ze jestem w czarnej dupie:O .. jak myslicie? za powaznie? większosc osob mi radzi,zebym tylko nie ubierała sweterkow:D bo mam tendencje do noszenia wiecznie sweterkow rozpinanych badz wkładanych o pastelowych kolorach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach