Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlaJemioła_

wypada mi się tak ubrać na sylwestra?

Polecane posty

Gość OlaJemioła_

lece na domówke większosc ludzi nie bede znać .. mam styl elegancki,zadnych bluz czy krótkich rękawków ...zwykłe topy na ramiączkach na to jakies opięte sweterki bądz żakiety..mam 18lat i czuje ,ze jak wyskocze w zestawie,ktory sobie przygotowałam to wezmą mnie za jakas snobke.. mój strój:czarna sukienka odcięta pod biustem na dole puszczona na ramiączkach ze skórki na to czarny żakiet z 3/4 rękawkiem,ciemne opięte rurki(oczywiscie ze względu na pore roku albo brązowo-kremowe zamszowe kozaki,albo czarna zamszowe na delikatnym obcasie z 3cm sama mam 172,5:D) dodatki to myslalam nad turkusowymi koralami ,badz jakims skromnym łańcuszku..włosy bym na dole podkręciła troche,góre spieła do tyłu i przód troche opuscila(takie delikatnie puszczone podkręcone kosmyki) .. wiem,ze pisze dosyc zawile..ale sylwester sie zbliża,a ja czuje,ze jestem w czarnej dupie:O .. jak myslicie? za powaznie? większosc osob mi radzi,zebym tylko nie ubierała sweterkow:D bo mam tendencje do noszenia wiecznie sweterkow rozpinanych badz wkładanych o pastelowych kolorach...

Gość OlaJemioła_
pomoże ktoś?:>

Gość wyglada ok
a Ty sie naucz ze nie ubierasz sie dla ludzi:) no chyba ze chcesz kogos poderwac albo byc adorowana to co innego:p co do butow to nie wiem czy maja jakies znaczenie jesli trzeba bedzie je sciagnac, ja i tak nawet w mroz chodze nawet w letnich szpilkach:D ale jesli chcesz kozaki to sie zastanow czy jesli bedzie mozna lazic w butach czy dasz rade bo kozaki sa meczace i cieplo jest w nich

Gość OlaJemioła_
pomoże ktoś?:>

Gość OlaJemioła_
wiem,ze sie nie ubieram dla ludzi,ale chyba kazdy chce sie podobac:) a co do tych koazkow nie no chyba wszyscy zdejmuja obuwie w koncu to mieszkanie,a nie obora..:)) z reszta kolezanka tez bierze kozaki... chybaze mowie te zamszowe na delikatnym obcasie..ale czy to tak nie za elegancko? marynarka? wszystko prawie czarne,nawet torebka bedzie taka skórzano-zamszowa ciemny brąz również elegancka..

Gość OlaJemioła_
no ludzie co jest z wami .. nie mozecie poświęcic 2minut?

Gość Motylek w klatce.
Ale nie zakładaj tych rurek pod małą czarną, bo to nie będzie ładnie wyglądać. Weź czarne, grube rajstopy :) A tak to strój ok. Sama idę w sukience na domówkę :D

Gość ubierz cos
czego ci nie bedzie szkoda wywalic, gdy bedzie zarzygane.