Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plasterek

Postanowienia na Nowy Rok 2010

Polecane posty

Co dziennie stawiamy sobie nowe cele do zrealizowania. Jednak styczeń to czas ogromnej mobilizacji, gdzie większość z nas postanawia wraz z nowym rokiem... wprowadzić w swoje życie odrobinę świeżości :) Co wy zaplanowaliście na nowy rok?

zazwyczaj nie robię takich rzeczy bo i tak później nie dotrzymuje sobie danego słowa....wolę realizować sprawy na bieżąco :D

Gość orchideaa
Ja mam postanowienia i to ogromne, w wieku 22 lat dopadla mnie ospa, juz jestem na polmetku, ale cialo wymaga pielegnacji. Takze bardzo postanawiam przez pierwsze 3 miesiace intensywnie dbac: o cialo juz zakupilam specjalne olejki do kapieli - o buzie bede sie smarowala- no-scar i zakupilam krem na przebarwienia z iwostinu - o zabki poprawie wyglad wybielajaca pasta co najmniej 5 razy dziennie mycie - wlosy, pode do fryzjera, odswieze fryzurke i zakupilam specjalny szampon w aptece do odbudowy. Takze kosmetyki potrzebne juz mam i juz dzialam:) oby do wiosny:)

Gość creativvv
DOKOŃCZYĆ BUDOWĘ DOMU, SCHUDNĄĆ I ZAJŚĆ W CIĄŻE oto mój plan an 2010

Gość creativvv

Gość zawsze zła żona

Gość zawsze zła żona

kafeteria trochę szwankuję toteż podwójne wpisy - niestety pewnie nikt z nas nie ma na to wpływu.

Gość litaa
zawsze zła żona : Jestem w szoku. Killka dni temu pisałam dokładnie to samo. Konczę dom, chudnę, zachodzę w ciążę :)

Gość eeeeeeeenergia
Znaleźć pracę nową i zrobic prawo jazdy. Załtwić do końca sprawy geodezyjne...i sprzedać działkę, ale niestety to niezalezne odemnie ;(

Gość stawiam sobie jeden cel
SCHUDNĄĆ, co wiąże się z ogólnym zadbaniem o ciało. oczywiście bede sie zajmowac tez innymi rzeczami, a takich postanowiec moglabym podac cala liste, ale to sa takie rzeczy, ktore albo i tak bede realizowac albo i tak nie bede realizowac, bo za trudno mi na tym zapanowac. poza tym uwazam, ze lepiej sie skupic na jednej sprawie. z dniem 1 stycznia odchudzam sie! tak przy okazji... jesli jest tu jakas 20paroletnia poznanianka, ktora tez chce schudnac (tak ok. 25 kg), to niech da znac na tym topiku, moze uda nam sie razem wytrwac!

Gość moje postanowienia
zapomnę, zacznę żyć od nowa i chce schudnąć!

Gość stawiam sobie jeden cel
SCHUDNĄĆ, co wiąże się z ogólnym zadbaniem o ciało. oczywiście bede sie zajmowac tez innymi rzeczami, a takich postanowiec moglabym podac cala liste, ale to sa takie rzeczy, ktore albo i tak bede realizowac albo i tak nie bede realizowac, bo za trudno mi na tym zapanowac. poza tym uwazam, ze lepiej sie skupic na jednej sprawie. z dniem 1 stycznia odchudzam sie! tak przy okazji... jesli jest tu jakas 20paroletnia poznanianka, ktora tez chce schudnac (tak ok. 25 kg), to niech da znac na tym topiku, moze uda nam sie razem wytrwac!

Gość bez sensu132
bez sensu po co chudniecie jak chcecie zajść w ciąże radzę zmienić kolejność!!!!!!

bez sensu132 - często, jeśli przekroczy się dany poziom, później bardzo ciężko się z niego wydostać. W tym wypadku przykład jest prosty - przytyć można bardzo łatwo, ale powrócić do poprzedniej formy to już niekiedy graniczy z cudem. Dlatego lepiej profilaktycznie dbać o odpowiednią dietę cały czas. A jak tam z Waszymi postanowieniami? Czy któreś już się zdezaktualizowały? W temacie 'plasterkowym' - zbliża się najgorszy dzień w roku. Wiecie co to za dzień?

Skontaktowałem się z panem Markiem Tokarskim, profesjonalnie zajmującym się pomocą psychologiczną i psychoterapią. Zbieram pytania do niego odnoszące się do postawionego tematu: postanowień noworocznych, samodoskonalenia, radzenia sobie w stresie, wychodzenia obronną ręką z sytuacji kryzysowych, depresji. Tematy takie jak kryzys samoświadomości, spadek poczucia własnej wartości itp również wchodzą w grę. Jeśli ktoś chciałby otrzymać profesjonalną odpowiedź na swoje pytania - piszcie w tym wątku.