nokleem 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Witajcie, mam nadzieje ze mi troche pomożecie, boje sie ze moge być w ciązy, tydzien po okresie ktory byl 18 grudnia kochalismy sie z chlopakiem 3 dni bez zabezpieczenia, dodam ze mam raczej regularne cykle 28-29 dni... Wiem ze na jakeis testy czy inne badania jeszcze zdecydowanie za wczsnie, ale jesli ktoras z Was miala podobny problem to prosze o pomoc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nokleem 0 Napisano Grudzień 29, 2009 ponawiam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahtk Napisano Grudzień 29, 2009 http://www.dzieciaczki.wxv.pl/ Zapraszamy do wspólnych rozmów!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do nokleem Napisano Grudzień 30, 2009 Jak tak dużo wątków będziesz zakładała, to się nie doczekasz odpowiedzi. Odświeżaj stary, a nie zakładaj ciągle nowy. Właśnie przed chwilą odpowiedziałam Ci na Twój post na zupełnie innym wątku. Chcesz być traktowana poważnie i chcesz uzyskać fachową odpowiedź - to pisz rozsądnie. Jeszcze raz powtórzę: jeśli się kochałaś i miałaś śluz wodnisty, albo ciągnący, to wzrasta prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, ale i tak myślę, że trzeba na spokojnie podejść do tematu... Jeśli w 10 dniu cyklu się kochałaś i zakładam, ze masz owulacje między 14 a 17 dc (przy cyklach 28-28 dniowych i fazie lutealnej 12-14 dniowej), to ryzyko jest (zawsze istnieje), ale bardzo niewielkie. Plemniki średnio żyją w sprzyjającym środowisku (czyli takim, gdzie jest dobry śluz) ok 72 godzin (3 doby). A patrząc na to, jak inne kobiety starają się o ciążę i zajść nie mogą... to naprawdę u Ciebie te szanse wyglądają blado.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach