Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matrykla1112

Wyglądam jak szkielet!!

Polecane posty

Gość Matrykla1112

zawsze bylam bardzo szczupla osoba ale jescz eneiedawno wazylam 51 kg przy 171cm wzrostu. od tygodnia mam zapalenie jamy ustnej wsyztsko tak obli ze nawet picie sprawia mi trudnosci !! pzrez ten czas niejadlam praktycnzie nic tylko troche budyni i jogurtów. niewiem jakim cudem ale moja waga spadla prawie 4 kg! jestem zalamana! jedzenie dalej sparwia m iogromny bol pzrez rane w gardle ale jestem jzu tak chuda ze wtsyd m iwyjsc z domu;( cchc em isie tlyk oplakac niewiem jak mam odzsyskac dawna wage zanim pojde do kszoly bo jest mi poprostu wstyd;(

Gość wazne szukam informacji
oj ja wazylam 50 kg do niecalego 163 schudlam niedawno do 47 przez chorobe zachorowalam na ospe. Pomalu wracam do zdrowia i zaczelam juz wiecej jesc, pij duzo soku z czarnej porzeczki mi bardzo poprawil apetyt, i jem teraz po silki do samego konca, jak juz czuje ze jestem najedzona i pelna to odczekuje troche i pozniej dokanczam posilek. Codziennie tez od tygodnia jejm duzo owocow kroje sobie nanany mandarynki , pomarancze po nich bardzo mi zaostrzyl sie apetyt.

Gość Matrykla1112
chcilabym odzyskac te moje 4 kilko w tydzien ale niewiem czy to mozliwe:( tymbardziej ze jescze neiwyleczylam sie i jedzenie sparwia m iból ehh:(

Gość Dobra wagę masz

Gość Dobra wagę masz