Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kłębek

Jak go sobą zainteresować???

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie! Jakiś czas temu strasznie spodobał mi się pewien chłopak:) Postanowiłam do niego dotrzeć, kiedyś zauważyłam że mój kolega z nim rozmawia, więc zdobyłam na mego lubego namiar - gg, może to głupie ale jestem dość nieśmiałą osobą i o podejściu bezpośrednim nie było mowy:/:( Zagadałam do niego jakiś czas temu no i tu narodził się problem... Na szczęście chłopak nie olał mnie tak zupełni, poza tym zgodził się na przekazanie numeru więc myślałam że będzie ok. Jednak on wcale nie jest dostępny jedyne co to mogę zostawić mu wiadomość nie ma kiedy porozmawiać. Nie mam jak do niego dotrzeć:( Może macie jakieś idee, pomysły, co by napisać żeby go zainteresować? Piszcie proszę!!! :)

Gość rwerwerwerwer
niedostepnosc jest czesto pochodna niesmialosci, wy tego dziewczyny nie lubcie,ale pokoazane ze ktos Cie zainteresowal uwazam ma najwieksze szanse was zblizyc.Jak facet na poziomie nie wykorzysta tego a doceni...chyba ze lovelas to lepiej sobie darowac goscia...

Gość no_stress
A z tego, co zauważyłaś, czy on też jest nieśmiały?

ciężko mi stwierdzic czy też jest nieśmiały, gdyz się nie spotkaliśmy, narazie szukam pomysłu jak do niego dotrzeć...

A powiedz mi ile masz lat i ile on ma, a takze gdzie sie poznaliscie bo to jest chyba najistotniejsza sprawa:) Bez tych informacji trudno cokolwiek powiedziec...

ja mam 22 a on 21 wiem że to dużo ale nie moge przełamać barieru wstydzę się poprostu na żywo do niego zagadać widziałam go pierwszy raz na dworcu kolejowym :)

Gość pseudo dla ciebie
Zacznij mocniej kręcić tyłkiem. Na pewno to zauważy i doceni.

pseudo dla ciebie I tu sie akurat myslisz:) Jesli bedzie leszcz to poleci na takie cos, a jak gosciu ma troche oleju w glowie to popatrzy z litoscia na taka dziewczyne...:) kłębek Napisalas, ze to jest znajomy twojego kolegi... wiec wykorzystaj to:) Po prostu do niego podejdz, przedstaw sie i powiedz ze macie wspolnego znajomego. Zapytaj skad on go zna, opowiedz jak ty go poznalas. tematow jest cala masa:) Wystarczy tylko troche spokoju i opanowania. A nawet jesli sie bedziesz denerwowac to mu powiedz otwarcie: "Glupio to mowic ale jestem troche niesmiala i wlasnie sie troszeczke denerwuje." A tak prywatnie powiem, ze faceci lubia jak dziewczyna wychodzi z inicjatywa (tylko zeby nie bylo przesady - typu podobasz mi sie czy cos takiego)

Andrew1987 dziękuje bardzo za radę, cóż pewnie mężczyzna wie najlepiej ;) ale problem tkwi w tym że nie wiem kiedy znów go spotkam:/ może miał byś dla mnie jakąś radę odnośnie tego jak do niego zagadać w wirtualny sposób? co sprawi że będzie chciało mu sie ze mną pogadać?;)