Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryny dupa

nie wiem czy mu wierzyc, przeczytajcie prosze

Polecane posty

Gość maryny dupa

Czuję się głupio, pisząc to na forum, ale nie chce radzić się żadnej ze znanych mi osob. Moj chlopak ma swoj dom, mieszka sam od 5 lat. zazwyczaj jest tak,ze w piatek przyjezdzam do niego, a zegnamy sie w niedziele pod wieczor. w zeszly piatek nie moglam przyjechac, wiec przybylam w sobote. Kawalerski syf od razu pobudzil mnie do dzialania czyszcząco-sprzątajacego biggrin.gif no i sobie tak sprzatam, dopoki nie zauwazylam na krzesle fragmentu malego opakowania... opakowania z napisem 'durex'... Zawolalam go i spytalam,o co chodzi, na co odparł,że poprzedniego wieczoru miał kilkoro gości, w tym jego kolega ze swoja dziewczyna i widocznie musialo wypasc koledze z kieszeni czy cos. Nie wydawal sie ani troche zmieszany ani nic, ale z drugiej strony my nie uzywamy gumek, bo ja biore tabletki. I kochalismy się trzy razy w sobote, taki mialismy apetyt,jednakze on mimo twierdzenia,ze mial orgazm, to nie mial,albo mial cholernie maly wytrysk. I wierzyć takiemu,czy nie? nie mam pojecia, co o tym myśleć...

Gość nie chce cie martwic
ale ja bym nie uwierzyla

Gość moni2000w
alez ty masz problemy maryny dupo,wystarczy zadac sobie jedno pytanie i szczerze nanie odpowiedziec...UFASZ MU?????? znasz juz odp?

Gość flortgrhdgah
jak miał maly wytrysk to albo sobie walił wczesniej konia albo stukał inna.. u faceta widac od razu..jak czesto sie bzykam ze swoim to wytrysk jest skąpy a jak mamy tyg.przerwe to cały wulkan spermy jest ;P

Gość maryny dupa
pytanie czy ufam? ufam ale nie na 100% calkowicie sama sobie nie ufam i uwazam ze nikomu nie mozna calkowicie zaufac. czy wy uwierzylybyscie w taka wersje?

Gość miła jak zawsze
,,fragmentu malego opakowania... opakowania z napisem 'durex' '' wiesz koledze mogła by wypaść prezerwatywa a nie fragment opakowania chociaz ja bym i nawet w to nie uwieżyła:)