Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

F_R_Y_T_A_

Super sposób na wągry !! 60 usuniętych wągrów już po 1 sesji !

Polecane posty

juz napisalam. jak byś czytała od początku to byś wiedziała ze miało być 60 proceent tylko że w tematach nie uznaje znaku procentu .

Gość niveacreme
Przeczytałam 2 razy i nic takiego tam nie znalazłam.

pierwsza odpowiedź zaraz pod postem głównym "yy.. w temacie miało być 60 procent, ale najwyraźniej nie uznaje znaku procentu w tematach "

Jeżeli nie masz pojęcia o profesjonalnej kosmetyce i fizjologii skóry to nie udzielaj rad tego typu, bowiem mozesz innym osobom z forum zaszkodzić. Swoją drogą zastanawiam się czy ta twoja 'super' kosmetyczka kończyła jakąś szkołę skoro w ten sposób przeprowadza wywiad z klientem i wprowadza w swoim salonie zabiegi tego typu. Pozdrawiam.

Jeżeli nie masz pojęcia o profesjonalnej kosmetyce i fizjologii skóry to nie udzielaj rad tego typu, bowiem mozesz innym osobom z forum zaszkodzić. Swoją drogą zastanawiam się czy ta twoja 'super' kosmetyczka kończyła jakąś szkołę skoro w ten sposób przeprowadza wywiad z klientem i wprowadza w swoim salonie zabiegi tego typu. Pozdrawiam.

Gość gugel .
To podaj jak to powinno przebiegać rawidłowo, jak jesteś taka mądra, a nie gadasz na nią, ona przynajmniej ma dobre chcęci!!

Gość ggghhh
co to za kosmetyczka co pracuje w ten sposób?! miska z wodą, spirytus i żel garniera.. kupa śmiechu. wyssałaś to z brudnego palucha

Gość kolorowe kredki napisz
napisz co Ty polecasz i jak poznać dobrą kosmetyczkę?

Ja dodam, że faktycznie takiej sesji nie powinno się wykonywać codziennie, a co gorzej dwa razy dziennie. Raz na tydzień w zupełności wystarczy. Co do zamknięcia porów, to u wielu osób one się same nie zamkną niestety, wiele osób ma właśnie problem ze zbyt widocznymi porami i często są to właśnie osoby z cerą tłustą czy trądzikową i to te osoby maja największe wągry. Aby pory były czyste należy je wedlug tego co wiem, raz na jakiś czas otwierać, dobrze oczyścić i zamknąć. A zamyka się za pomocą zimnej wody czy toników ściagających np z cytryną lub ogórkiem

Gość asiajoanna
KĄPIEL W DROŻDŻACH. najstarszy i najlepszy sposób na tradzik. raz na jakis czas taka kapiel i od 2 lat nie mam pryszczy

Gość Ukla_Pata
Na tradzik to przede wszystkim kosmetyczka, mi po odwiedzinach w Denique wszystko przechodzi.. :)