Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 147.

do dziewczyn majacych problemy z cera.

Polecane posty

Gość 147.

dziewczyny napiszcie ile macie lat i jak obiawiaja sie wasze problemy z cera. czy jest to tradzik, czy pojedyncze pryszcze, krostki i jak sobie z tymi problemami radzicie? ja mam sama nie wiem co. tradzikiem jakims zaawansowanym tego nie mozna nazwac, ale mam sporo czerwonych krostek ktore jak sie pojawiaja to duzo czasu mija zanim znikna a w miedzy czasie powstaja nowe, pez makijazu sie nie obedzie, chociaz wiem ze to tez nie najlepiej dziala. nie stosuje zadnych kosmetykow przeciw wypryskom bo boje sie ze mi sie jeszcze bardziej wszystko nasili. do tego skora mi sie przetluszcza i szybko swieci, ale zaraz po umyciu jest sucha i sciagnieta wiec mam problem z doborem zwyklego kremu. jedyne co robie to zawsze jak cos wycisne to odkazam, zeby nie roznoscic bakterii, a po umyciu wycieram twarz w papierowe reczniki.

mogłaś wejść na mój poprzedni post i zapytać bo z tym też się kiedyś musiałam uporać ;) .. na "czerwone krostki" tabletki VISAXINUM , mi pomogły stosowałam chyba tylko 3 miesiące [ co 2 tygodnie tydzień przerwy w spozywaniu] i mam po kłopocie ;) zaczerwienienia, krostki czerwone wszycho zeszło.. oprócz tych czarnych pod skkórą ale to opisałam w moim topiku ;) .. i dobra rada NIE WYCISKAJ, będziesz miała jeszcze więcej + blizny .. ;/

Mam tradziK zaskornikowy:/ mam 20 lat a walcze z nim od gimnazjum:/ teraz mam pogorszenie i w zwiazku z tym dola:/ ostatio uzywam jedynie antybiotyku od dermatolog na recepte isotrexin ale bardzo mi wysusza skore :/ musze wiecej ja nawilzac , zastanawiam sie nad zakupem kosmetykow z serii SVR moze mi pomoga :) i planuje kupic cynk do lykania bo chyba tez pozytywnie wplywa na skore:)