Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biso

kule.. od poniedzialku..

Polecane posty

ide na staz jako rejestratorka medyczna do kliniki ginekologicznej, ciekawe co tam bede robila..

buhahaha baardzo smieszne, bardzo :/ kuwa no nie wiem nie chce czyscic narzedzi ze sluzu, krwi itp. porzygalabym sie! :-(

buhahaha baardzo smieszne, bardzo :/ kuwa no nie wiem nie chce czyscic narzedzi ze sluzu, krwi itp. porzygalabym sie! :-(

Gość miła jak zawsze
To idziesz do pracy i nie wiesz co będziesz robić? Będziesz rejestrować ludzi do lekarza;]

Gość miła jak zawsze
To idziesz do pracy i nie wiesz co będziesz robić? Będziesz rejestrować ludzi do lekarza;]

Gość miła jak zawsze
co jest z tym kafe dodaje posty po 2,3 razy;;/

Gość sdgds
pewnie jesteś jeszcze po jakichś debilnych studiach za które płacili mamusia z tatusiem

no ja tez. ale roznie podobno bywa z tymi stazami jako rejestratorka medyczna, na jednym forum wyczytalam ze lasce kazali czyscic narzedzia, sprzatac w gabinetach. praktycznie to robila tam za sprzataczke. ja sie nie dam tak zrobic o nie.. znajde jakas prace i zrezygnuje jak nie bedzie mi pasowalo,.

nie jestem po studiach! i pracowalam wczesniej moi rodzice placili za mnie do 16 roku zycia pozniej sama zapierdalalam! wiec trzym pysk!

nie jestem po studiach! i pracowalam wczesniej moi rodzice placili za mnie do 16 roku zycia pozniej sama zapierdalalam! wiec trzym pysk!