Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiec dla wlasnej matki

Dlaczego nikt z rodziny nie wierzy ze jakis facet moze mnie pokochac?

Polecane posty

Gość smiec dla wlasnej matki

Uwierzcie mi ludzie ale nie jestem brzydka,zaniedbana kobieta a wrecz przeciwnie.175 cm, waga 58 kg, sredniej dlugosci blond wlosy ,faceci sie za mna ogladaja ale czuje sie jak gowno !!!!!!!! Od kiedy weszlam w 1 zwiazek, wszyscy w rodzinie mi dogaduja. Efektem jest to, ze moje poczucie wartosci jest zerowe, sama niszcze zwiazki bo nie wierze ze jakis facet moze mnie pokochac, byc mi wierny. W koncu zwiazalam sie z fajnym facetem po wielu moich przejsciach i juz czuje ze nie mam sil dalej tego kontynuowac. Niedawno zmienil prace to moja mama kazal mi uwazac bo on tam moze kogos poznac. dzisiaj przez przypadek kliknela na zdjecie na puplicie na ktorym jest moj facet ze swoja siostra( bardzo ladna dziewczyna). Moja mama zapytala kim ta ladna kobieta jest. Chce dodac ze jest tak samo szczupla wysoka blondynka jak ja. Potem stwierdzila ze moj facet moze szukac kobiety w typie swojej siostry, abym tak sie nie angazowala na wszelki wypadek. I tak kurwa cale zycie..wedlug mojej mamy ja chyba nie zasluguje na milosc. W poprzednim zwiazku...moj facet pracowal w policji. Caly czas mama dogryzala mi abym uwazala bo moj facet jest przystojny a kobiet pieknych nie brakuje. czuje sie jak dno

Gość nie martw sie
nie martw sie. bywa- nie zdali egzaminu z milosci. a ty jestes fajna kobieta. to ze oni nie zdali egzaminu z milosci to nie twoja wina. ich. moze kiedys? ty teraz masz wieryc w siebie . a mala dziewczynke ktora pragnie ICH milosci i uznania utulic sama (jestes juz dorosla). wierz mi reszta przyjdzie sama. Ty tylko czasem utul to dziecko w sobie. Badz matka i ojcem dla siebie (milosc). Nie jestes gownem wiec sie tak nie czuj. Czuj sie wyjatkowo- nie masz latwo. Ale dasz sobie rade ! Mialam podobnie.

Gość wrzuć na luz_
wiem, że pewnie ci trudno ale nie przekmuj się. Pewnie łatwiej to powiedzieć niż wykonać ale próbuj. Nie bierz do serca tych słów, a niech wyznacznikiem twojej wartości jako człowieka będzie to jaka jesteś, jaki masz charakter, czy potrafisz kogoś pokochać bezinteresownie, wybaczać innym, itd. Powodzenia i głowa do góry, trzymam za ciebie kciuki! :)